Ankara’da avukatın aracına ateş açıldı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 6 aylık hamile avukat Büşranur Y.’nin evinin önünde park halindeki aracına, müvekkilinin husumetlisi tarafından ateş açıldı. Şüpheli gözaltına alınıp, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler DHA 15.09.2023 - 12:13

  • 1

    Ankara’da avukat Büşranur Y.’nin park halindeki otomobiline müvekkilinin husumetlisi tarafından ateş açıldı.

    Olay, 2 Ağustos'ta gece saatlerinde Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde meydana geldi. 6 aylık hamile olan avukat Büşranur Y.’nin evinin önünde park halindeki otomobiline, başka bir otomobilden silahla ateş açıldı.

  • 2

    Silah sesi üzerine evinden çıkan avukat Büşranur Y., aracına mermilerin isabet ettiğini gördü.

    Avukatın şikayeti üzerine güvenlik kamerasına yansıyan olaya ilişkin polis inceleme başlattı.

  • 3

    Görüntüde avukatın aracının yanında duran beyaz renkli bir otomobilden silahla ateş açıldığı görüldü. Polisin yaptığı araştırmada avukat Büşranur Y.’nin müvekkilinin husumetlisi R.Y.’nin olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

    Gözaltına alınan R.Y., ifadesinin ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız