Bacağından vuruldu, pencereden atladı, darp edilerek kaçırıldı

Beyoğlu'nda bir kişi aralarında daha önce anlaşmazlık bulunduğu belirtilen 2 kardeş tarafından tabancayla vuruldu. Bacağından yaralanan ve pencereden atlayan kişi dışarıda da darp edilerek zorla bir otomobile bindirildi. Şüphelileri ve kaçırılan kişiyi bulmak için çalışma başlatıldı. 

Haberler Anadolu Ajansı 21.05.2020 - 03:50 Son Güncelleme : 21.05.2020 - 03:57

  • 1
    Beyoğlu'nda tabancayla bacağından vurulan kişi, otomobile bindirilerek kaçırıldı.
  • 2
    Alınan bilgiye göre, Müeyyedzade Mahallesi Hoca Ali Aralığı Sokağı'ndaki apart dairede, adının Burak olduğu belirtilen bir kişi, fuhuş yaptığı öne sürülen 2 kadınla buluştu.
  • 3
    Bir süre sonra daireye gelen 2 kardeş, aralarında daha önceden anlaşmazlık bulunan Burak adlı kişiyle tartıştı.
  • 4

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darp edilen ve bacağından silahla yaralanan Burak, ikinci katta bulunan dairenin penceresinden atladı.

    Dışarıda da bu kişiler tarafından darp edilen Burak adlı kişi, zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.

  • 5
    Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi.

    Evdeki 2 kadını ifadelerini almak için polis merkezine götüren ekipler, şüphelileri ve kaçırılan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız