Deprem konutları kura ve anahtar teslim töreni başladı: Deprem konutları (Malatya, Adıyaman, Adana, Elazığ...) kura çekimi canlı yayın ekranı

Deprem konutları kura ve anahtar teslim töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile başladı. Kurası çekilen konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. Malatya, Adıyaman, Adana ve Elazığ'ın da aralarında bulunduğu 11 ilin kura çekimi canlı olarak AFAD'ın resmi YouTube hesabı üzerinden takip edilebiliyor.

Haberler 19.03.2024 - 14:18

  • 1
    Deprem felaketinin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 300 bin inşaatın devam ettiği deprem bölgesinde 30 bin 697 ev daha tamamlandı.

    Kahramanmaraş'ta başlayan kurayla; Asrın Felaketinden etkilenen 11 ildeki konutların hak sahipleri belirleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kura çekilişine Ankara'dan canlı bağlantı ile katıldı.
  • 2

    75 BİNİN ÜZERİNDE EV HAK SAHİBİNE TESLİM EDİLMİŞ OLACAK

    Tamamlanan evler hak sahiplerini bekliyor. Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 8 bin 303 konut için kura çekimi saat 14.00 itibariyle başladı. Kurası çekilen konutlar hak sahiplerine teslim edilecek.



  • 3

    AFAD HAK SAHİPLİĞİ KURA CANLI YAYIN BİLGİLERİ

    Kura sonuçları ve hak sahipleri isim listesi E-Devlet hak sahipliği ekranından görüntülenebilecek.

    CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

  • 4
    Daha önce 6 bin 181 konutun teslim edildiği Malatya'da da inşaatlar hızla tamamlandı. Bu ikinci çekilişte de bin 700 hak sahibi evlerine kavuşmuş olacak.
  • 5
    Depremin ardından yeni konutlarla birlikte toplam 75 binin üzerinde ev hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız