Dikkat! Kimlik bilgileriniz yasa dışı kullanılabilir (e-Devlet mobil hat sorgulama ekranı)

Kimlik bilgilerinin ele geçirilmesi yoluyla açılan cep telefonu hattı başınıza büyük dertler açabilir. Bilgisayarınızdaki tüm kayıtlarınız, hatlarınız ve hatta kan grubunuz bile değişebilir. Konuyla ilgili hukukçular, vatandaşlara e-Devlet üzerinden adlarına kayıtlı şirket ya da hat olup olmadığını kontrol etmeleri uyarısında bulundu. İşte e-Devlet mobil hat sorgulama ekranı.

Haberler ntv.com.tr 16.11.2022 - 16:10

  • 1
    e-Devlet üzerinden mobil hat sorgulama yaparak, adınıza kayıtlı hat olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. İşte kendi güvenliğiniz için yapmanız gereken e-Devlet mobil hat sorgulama ekranı.
  • 2

    "NUMARANIZ TERÖR EYLEMLERİNDE KULLANILABİLİR"

    Kimlik bilgilerinin ele geçirilmesi yoluyla açılan cep telefonu hattı ya da kurulan şirketlerin, dolandırıcılık olaylarının yanı sıra terör eylemlerinde de kullanılabileceğine dikkati çeken hukukçular, vatandaşlara e-Devlet üzerinden adlarına kayıtlı şirket ya da hat olup olmadığını kontrol etmeleri uyarısında bulundu.
  • 3

    e-DEVLET MOBİL HAT SORGULAMA EKRANI

    e-Devlet üzerinden mobil hat sorgulama yaparak adınıza kayıtlı bir hat olup olmadığını kontrol edebilmek için, "https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama" ekranından kolayca güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • 4

    1. ADIM

    https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama ekranından e-Devlet ekranına giriş yapın.
  • 5

    2. ADIM

    Açılan ekranda hangi GSM operatöründe kaydınız olup olmadığı açık bir şekilde gösterilecektir.

    e-DEVLET MOBİL HAT SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız