Federasyon başkanı kameramana kafa attı

Tiger Woods başta olmak üzere dünyanın en önemli golfçülerinin yer aldığı Turkish Airlines World Golf Final'da akıl almaz bir olay yaşandı.

Haberler 10.10.2012 - 05:55

  • 1

    Federasyon başkanı kameramana kafa attı

    Antalya'da düzenlenen ve Tiger Woods başta olmak üzere dünyanın en önemli golfçülerinin yer aldığı Turkish Airlines World Golf Final'da akıl almaz bir olay yaşandı.

    Organizasyonun saygınlığına gölge düşürecek olayda başrolü, Türkiye'de golf sporuna en çok katkı yapan isim olan ve federasyon başkanlığını da yürüten Ahmet Ağaoğlu'nun oynaması ise şaşkınlık yarattı.
  • 2

    Federasyon başkanı kameramana kafa attı

    Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadele kapsamında ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce, güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında görüntü alınacak alan konusunda tartışma yaşandı.

    Bu sırada alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile tartışmaya başladı.
  • 3

    Federasyon başkanı kameramana kafa attı

    Tartışma sırasında Ağaoğlu, Ünal'a kafa attı. Aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırılan ve Ağaoğlu'nun korumaları tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışılan Ünal'ın yaşananlara tepki göstermesi üzerine Ağaoğlu, Ünal'a tekrar saldırmak istedi. Ağaoğlu'nu basın mensupları ve güvenlik görevlileri engelledi.

    Ünal, daha sonra polis merkezine giderek Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldu.
  • 4

    Federasyon başkanı kameramana kafa attı

    Ahmet Ağaoğlu olayla ilgili şunları söyledi:

    "Israrla güvenli emniyet şeridinin önünde durup görüntü alınmamasını söyledik. Üç uyarıya rağmen ısrarla orada görüntü almaya devam edince doğal olarak güvenlik müdahale etti...

    En basit örneği, Messi penaltı atışı yaparken altı pasa girip fotoğraf çekme şansı var mı? Yok. Dolayısıyla Tiger Woods o vuruşu yaparken seyirci nasıl sükunetle izliyorsa, basın mensupları da aynı sükunetle izlemesi gerekiyor.

    Arkadaş ısrarla bağırarak, ‘Siz kim oluyorsunuz, beni ne ittiriyorsun’', biz de, ‘sakin ol şeridin arkasında kal ve kurallara uy’ dedik. Herhalde beni de tanımıyor ve iki üç defa ısrarla bana ‘Siz kim oluyorsunuz, sen kim oluyorsun’ diye bağırdı.

    Bu sırada da arada itiş kakış oldu. Tabii ki hoş olmadı. Ama Tiger Woods'un sopasından çıkan top bir insanın başına, omzuna gelerek hayati tehlike yaşasa biz Dünya'ya rezil olacaktık, böyle bir olay oldu Türkiye’ye ben rezil oldum"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız