Giresun Üniversitesi'nin sosyal tesisinde yangın

Giresun Üniversitesi'ne ait sosyal tesiste yangın çıktı. çıkan yangında hasar meydana geldi. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken tesiste hasar oluştu.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 18.12.2023 - 22:29

  • 1
    Giresun'daki Teyyaredüzü Mahallesi'nde bir süredir kullanılmayan, mülkiyeti Giresun Üniversitesine ait sosyal tesis binasının birinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
  • 2
    Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen Giresun Belediyesi İtfaiye ekiplerince söndürüldü.
  • 3
    Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, mülkiyeti üniversiteye ait ve halen özel bir işletmenin müstecir olduğu Sahil Sosyal Tesisleri binasında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktığı anımsatıldı.
  • 4
    Yaralanmanın olmadığı, sadece maddi hasara yol açan yangının itfaiye ekiplerinin gecikmeksizin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldüğü belirtilen açıklamada, "Sözleşmeye uyulmadığı ve kira bedelinin ödenmediği gerekçesiyle müstecir hakkında daha önceden açmış olduğumuz tahliye davası yaklaşık bir ay önce lehimize sonuçlanmış ancak tahliye henüz gerçekleşmemiştir." ifadelerine yer verildi.
  • 5
    Olayla ilgili Giresun Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye birimlerinin gerekli tahkikata başladığı vurgulanan açıklamada, soruşturmanın tamamlanmasının ardından ayrıntılı bilgilerin yetkili birimler tarafından paylaşılacağı kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız