Gülistan Doku dosyası yeniden incelenecek

Tunceli’de bin 405 gündür kendisinden haber alınmayan Gülistan Doku’ya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Gülistan’ın ablası Aygül Doku, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Tunceli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’la görüştüğünü belirterek, “Dosyanın tekrardan kapsamlı bir şekilde inceleneceğini, ilk günden bugüne kadar yapılmayan ne varsa bütün soru işaretlerinin giderileceğini, Gülistan’a ne olduğunu bir an önce bulmak istediklerini söylediler.” dedi.

Haberler DHA 09.11.2023 - 12:26

  • 1

    Tunceli’de bin 405 gün önce kaybolan ve bir daha haber alınmayan Gülistan Doku’ya ilişkin arama çalışmalarında yeniden harekete geçiliyor.

  • 2

    Gülistan’ın ablası Aygül Doku, Diyarbakır’dan Tunceli’ye gelerek son kararnameyle kente atanan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’la valilik binasında görüştü.

    Görüşme sonrasında Aygül Doku, dosyanın baştan sona kadar yeniden inceleneceğini ve bu adımın kendilerine umut olduğunu ifade etti.

  • 3
    Vali Tekbıyıkoğlu ve Emniyet Müdürü Yılmaz’ın kendisine “Sizin kadar bizler de Gülistan’ı bulmak istiyoruz.” dediğini anlatan abla Aygül Doku, “Dosyanın tekrardan kapsamlı bir şekilde, ilk günden bugüne kadar yapılmayan ne varsa bütün soru işaretlerinin giderileceğini, Gülistan’a ne olduğunu bir an önce bulmak istediklerini söylediler. Bu dosyayı, sıfırdan yani geçmişten bu yana araştıracakları için valiye ve emniyet müdürüne çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
  • 4
    Bu adımın kendileri için de bir umut olduğunu söyleyen Aygül Doku, “Bir an önce kardeşime ne olduğunun cevabını istiyoruz. Yeri geldiğinde aile avukatımızın dosyaya müdahale edeceğini, dosyayı baştan nerede ne eksiklik varsa, ne yapılmamışsa onun üzerine gidileceğini dile getirdiler. İnanın her yeni gelen kişi bize bir umut oluyor. Gülistan’ın karanlıktan çıkmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
  • 5

    Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise ailenin talebi üzerine dosyanın ekipler tarafından yeniden incelenerek, araştırılacağını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız