Günün öne çıkan 10 haberi (12 Mayıs 2018)

12 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı. Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 12.05.2018 - 16:20 Son Güncelleme : 12.05.2018 - 16:36

  • 1

    1. DEVLET BAHÇELİ'DEN AF ÖNERİSİ

     MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kader kurbanlarını afla taltif etmek neden akla gelmez. Kader kurbanı, mağdurları lehine düzenleme yapılmalı" ifadesini kullandı.

  • 2

    2. "YABANCI ÖĞRENCİLERE ÇALIŞMA İZNİ VERİLECEK"

    Uluslararası Öğrenciler Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yabancı öğrencilere çalışma izni verilecek. Yabancı öğrenciler genel sağlık sigortasına dahil edilecek. 115 bin yabancı öğrenciye ikamet belgesi verilecek" dedi.

  • 3

    3. ASKERLİK YOKLAMASI ARTIK E-DEVLET'TE

    Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, askerlik çağına giren yükümlülerin, askerlik yoklaması işlemlerini artık e-Devlet üzerinden gerçekleştirebileceği belirtildi.

  • 4

    4. “25 HAZİRAN SABAHI OHAL’İ KALDIRACAĞIZ”

    İstanbul'da konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "25 Haziran sabahı OHAL'i kaldıracağız" dedi. Cumhurbaşkanı adayı olmamasının nedenini de açıklayan Kılıçdaroğlu, "Parti başkanından tarafsız cumhurbaşkanı olmaz" şeklinde konuştu.

  • 5

    5. OKYANUSUN DİBİNDE PLASTİK POŞET BULUNDU

    Okyanusun en derin noktası ola 10 bin 989 metrede yer alan 3 bin 500 atığın arasında bir parça plastik poşet dahi bulundu.

  • 6

    6. TEKNOLOJİ GELİŞTİ AMA UÇUŞ SÜRELERİ UZADI

    Teknolojik gelişmeler, havayolu taşımacılığında büyük değişimleri beraberinde getirdi. Ancak buna rağmen uçuşlar 1970'li yıllara göre daha uzun sürüyor. Bu uzamanın temel nedenlerinden biri petrol fiyatları olarak gösteriliyor.

  • 7

    7. ABD HALKI EMİN 'PATİLERDE'

    ABD'denin Detroit eyaletinde bir yavru kedi polis memuru olarak göreve başladı.

  • 8

    8. O SAHNENİN İNTİKAMINI 36 YIL SONRA ALDI

    İffet filminde rol gereği kafası cama sıkıştırılıp tecavüze uğrayan Müjde Ar, intikamını Nesrin karakterini canlandırdığı Şahsiyet dizisinde aldı.

  • 9

    9. ‘AFET HOCA’ GENÇLERE SİTEM ETTİ

    Türkiye onu Perihan Abla olarak bağrına bastı. Ama o, 50 yıllık sanat hayatına 50’den fazla karakter sığdırdı. 2014’ten beri ekranlardan uzak olan Perran Kutman "Nankör iştir bizimkisi. Adile Naşit’i düşün... Genç nesil bilmiyor bile" dedi.

  • 10

    10. HAFTA SONU ÖNERİSİ: EN POPÜLER 50 MACERA FİLMİ VE DİZİSİ

    Film keyfi yapmak istiyor ancak ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız; Macera severler için IMDb'nin en popüler 50 yabancı dizi ve filmi...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız