Günün öne çıkan 10 haberi (16 Ekim 2018)

16 Ekim 2018 'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Dolar ve euroda son durum ne? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 16.10.2018 - 17:16 Son Güncelleme : 16.10.2018 - 17:18

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AF TEKLİFİ MESAJI

    Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Kura Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin af teklifiyle ilgili olarak "Maşeri vicdana uygun bir düzenleme haline getirilmesi talimatı verdim" dedi.

  • 2

    2. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR AÇIKLAMASI

    Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'emeklilikte yaşa takılanlar' konusuna değindi. "Dünyanın hiçbir yerinde 38 yaşında emeklilik yok" diyen Erdoğan, konuyla ilgili hazırlanan yasa tekliflerini işaret ederek, konunun siyasi ranta dönüştürülmemesi gerektiğini belirtti.

  • 3

    3. İTTİFAK ZİRVESİ 40 DAKİKA SÜRDÜ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi. Görüşme 40 dakika sürdü.

  • 4

    4. BAŞAKŞEHİR ARDA TURAN'IN CEZASINI AÇIKLADI

    Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in kavgasında yeni gelişme... Başakşehir "Kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim" diyen Arda Turan hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz" denildi.

  • 5

    5. İNDİRİM YAPILMASI İSTENEN 406 ÜRÜNÜN LİSTESİ

    TOBB, üyelerine, enflasyonla mücadele kapsamında indirim yapılacak ürünlerin listesini gönderdi. Listede birçok kalemden 406 ürün bulunuyor. İşte o ürünlerin tam listesi...

  • 6

    6. KILIÇDAROĞLU'NDAN İŞ BANKASI AÇIKLAMASI

    CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İş Bankası'nda Atatürk'e ait hisseler, bize ait değil, biz temsil ediyoruz. İş Bankası'nda para var, dünya kadar ortakları, büyük şirketler var. 'Bankayı nasıl ele geçiririz, bankayı nasıl hortumlarız', bunun hesabını yapıyorlar. Hukuk zemininde her mücadeleyi yapacağız'' ifadelerini kullandı.

  • 7

    7. İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 'TİCARİ TAKSİ' AÇIKLAMASI

    İstanbul Valisi Vasip Şahin, ticari taksi şoförlerinin nasıl davranmaları gerektiğine yönelik açıklama yaptı. Şahin "Aksine davranan şoförler hakkında ilgililerin bildirimi halinde tespit tutanağı düzenlemeye kolluk kuvvetleri ve belediye trafik zabıtası yetkili olup ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde adli/idari işlemler yapılacak, gerekli idari para cezası uygulanacaktır" dedi.

  • 8

    8. SUUDİ KONSOLOSLUĞU KONUTUNDA DA ARAMA YAPILACAK

    İstanbul'da Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda bugün yeni bir inceleme daha olacak. Polis konsolosluğun ardından konutta da arama yapacak.

  • 9

    9. "SIRADAN İNSANIN SOYU TÜKENECEK"

    Stephen Hawking’in bugün satışa çıkacak olan kitabındaki makalesinden: "Zenginlerin, çocuklarının DNA’ları üzerinde yapacakları değişikliklerle oluşacak insanüstü ırk insanlığın sonunu getirecek."

  • 10

    10.SON 15 YILIN EN İYİ AÇILIŞI (GİŞE RAKAMLARI)

    İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrollerinde yer aldığı Yol Arkadaşım 2, son 15 yılın en iyi ekim ayı açılışına imza attı. İşte 12-14 Ekim 2018 hafta sonu Türkiye gişe rakamları...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız