Günün öne çıkan 10 haberi (31 Mayıs 2018)

30 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar, euro ve altın fiyatı ne kadar oldu? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler 31.05.2018 - 17:25 Son Güncelleme : 31.05.2018 - 17:37

  • 1

    1- AYM’DEN CHP’NİN BAŞVURUSUNA RET

    Anayasa Mahkemesi, seçim ittifakı yasasının bazı hükümlerinin iptal istemini reddetti. Böylece seçimin 24 Haziran'da yapılması önünde engel kalmadı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 2

    2- DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR?

    Dolar/TL dün 4,50'nin altına gerilemesi sonrası bugün bankalararası piyasada 4,47 civarında hareket ediyor.

     

    Euro/TL de 5,21-5,22 bandında işlem görüyor.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 3

    3- CHP HEYETİ YUNANİSTAN’A ALINMADI

    Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise Gümülcene'ye geçti.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 4

    4- İŞTE 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE KULLANILACAK OY PUSULALARI

    Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak oy pusulalarının basımı tamamlandı. Pusulada adayların fotoğrafları isimleri ve bunların hemen altında "EVET" mührünün basılacağı alan bulunuyor.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 5

    5- MİLLETVEKİLİ KESİN ADAY LİSTELERİ RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

    24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı. AK Parti'den 1, CHP'den 1, MHP'den 2, HDP'den 13, HÜDA PAR'dan 1, Vatan Partisi'nden 3, Saadet Partisi'nden 6, İyi Parti'den 6 adayın yerine başka isimler listeye girdi. İşte sıralı tam liste...

    HABERİN AYRINTILARI

  • 6
    6- DÜNYANIN EN ŞANSSIZ ADAMI

    Pompei’de görev yapan araştırmacılar, Vezüv Yanardağı’nın patlamasından farklı bir sebeple hayatını kaybeden insan kalıntılarına ulaştı.

    30 yaşlarında olduğu tahmin edilen adam, büyük felaketten sonra kafasına düşen devasa kaya parçası nedeniyle hayatını kaybetmiş.Kafası paramparça olan talihsiz adam, sosyal medyanın da ilgisini çekti ve platformlarda “Dünyanın en şanssız adamı” olarak anılmaya başlandı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 7

    7- MESSİ TÜRK DİZİSİNİN HAYRANI ÇIKTI

    Barcelona'nın ünlü futbolcusu Türk dizisi 'Kara Para Aşk'ın hayranı çıktı. Messi'nin diziye olan sevgisi Instagram'dan yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 8
    8- SURVİVOR GÖNÜLLÜLER İSTANBUL'DA NELER YAPTI?

    Survivor'da ilk kez verilen Türkiye ödülünü kazanan Gönüllüler takımı İstanbul'a geldi. Peki İstanbulda 1,5 gün geçiren Gönüllüler takımı İstanbul'da neler yaptı? İşte detaylar...

    HABERİN AYRINTILARI

  • 9

    9- TANKLARINDAN İLK ÖNCE HANGİSİ DOLAR?

    Mantığınızı kullanmakta ne kadar iyisiniz? Pratik zekalı bir insan mısınız? İşte size sosyal medyada dolaşan en popüler mantık sorularıyla bunu test etme imkanı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 10

    10- EN POPÜLER SAVAŞ FİLMLERİ

    Yabancı film izlemek isteyip karar veremeyenler için en popüler savaş filmleri...

    HABERİN AYRINTILARI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız