İstanbul'a kar ne zaman yağacak? AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusunun yanıtı, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ocak ayına girilmesiyle birlikte havalar soğumaya başladı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada ise İstanbul'a kar yağışı uyarısı yapıldı. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Haberler ntv.com.tr 08.01.2024 - 14:48

  • 1
    Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından, İstanbul'da oturan vatandaşlara kar yağışı uyarısı yapıldı. Hava durumuna göre bir aksilik yaşamamak için planlama yapacak olan vatandaşlar ise "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte AKOM tarafından İstanbul'a yapılan uyarı.
  • 2

    İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

    AKOM'dan yapılan açıklamada, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.

  • 3

    BU AKŞAMDAN İTİBAREN SICAKLIKLAR DÜŞECEK

    Hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 8 ila 10 derece birden düşmesinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, İstanbul'da kış değerlerine gerileyecek sıcaklıklarla sağanak geçişlerinin yaşanacağı anlatıldı.


    Açıklamada, hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiği aktarıldı.

  • 4

    16 OCAK'A KADAR SÜRECEK

    Hava sıcaklıklarının 16 Ocak'a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin tahmin edildiği vurgulanan açıklamada, sıcaklıkların 17-25 Ocak arasında ise mevsim normalleri civarında seyretmesinin öngörüldüğü duyuruldu.

    Açıklamada, İBB'nin kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığı, kış şartlarıyla mücadelede 12 bine yakın personelin ve 3 binden fazla iş makinesinin görev yapacağı bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız