Kamyonetteki demir çubuklar arabalara ok gibi saplandı

Antalya'da bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonetin üzerindeki 5 metrelik demir çubuklar, önünde bulunan 3 otomobile saplandı.

Haberler Anadolu Ajansı 09.08.2017 - 10:44

  • 1
    Antalya'da bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı trafik kazasında, kamyonetteki 5 metrelik demir çubuklar önünde bulunan 3 otomobile saplandı.
  • 2
    Kepez ilçesi Hürriyet Caddesi'ndeki üst geçitte ilerleyen Muhammet Baydan yönetimindeki otomobil, öndeki otomobillerin fren yapması üzerine durdu. Bu sırada arkadan gelen 8 araç birbirine çarptı.
  • 3
    Kazada en arkada bulunan Şaban Güneş yönetimindeki kamyonetin üzerinde bulunan ve asansör yapımında kullanılacağı öğrenilen 5 metre uzunluğundaki demir çubuklar kamyonetin üzerinden aşarak önünde bulunan 3 otomobile saplandı. Demirlerin diğer ucu ise kamyonetin ön camını kırarak sürücü Güneş'in yaralanmasına neden oldu.
  • 4
    Güneş, kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı Güneş'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
  • 5
    Otomobil sürücüsü Muhammet Baydan, kamyonetteki demirlerin ya iple bağlı olmadığını ya da iyi bağlanmadığını söyledi. Demirlerin bir anda uçarak 3 otomobile saplandığını dile getiren Baydan, can kaybı olmadığına şükrettiklerini söyledi.
  • 6
    Otomobil sürücüsü İsmail Cevahir ise Almanya'dan Antalya'ya tatil için geldiğini, oteline giderken kazaya karıştığını ifade etti. Demir çubukların otomobillere saplandığını görünce şaşırdıklarını kaydeden Cevahir, "Burada insanlar ölebilirdi. Önlem alınmadan bu çubuklar taşınmamalı" diye konuştu.
  • 7
    Demir çubukların saplandığı araçlardan birinin sürücüsü olan Serhat Bahşi ise otomobilin arkasından saplanan çubuğun ön camdan çıktığını anlatarak, "Yan koltukta Allah'a şükür kimse yoktu. Yan koltuktan geçen bir demiri görünce kazanın büyüklüğünü anladım" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız