“Ne bakıyorsun” tartışmasında öldüresiye dayak

Konya’da babasına ait galerinin önünde video çeken Furkan Keser ve aynı cadde üzerindeki bir galeride çalışan F.Ö. arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Çevredekilerin araya girmesiyle biten kavga, F.Ö.’nün yakınlarıyla birlikte aynı yere gelmesiyle yeniden başladı. F.Ö. ve beraberindekiler Furkan Keser ve babası Ali Keser’e muşta ve sopalarla saldırdı.

Haberler DHA 19.10.2023 - 11:08

  • 1

    Konya’da iki kişi arasındaki “Ne bakıyorsun” tartışması, muşta ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

  • 2

    Seydişehir ilçesinde yaşayan Furkan Keser, 11 Ekim günü babası Ali Keser’e ait galerinin önünde cep telefonu kamerasıyla görüntü çekerken, marketten ekmek alıp dönen aynı caddedeki galeride çalışan F.Ö. iddiaya göre “Ne bakıyorsun” diyerek laf attı.

    Bunun üzerine taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

  • 3

    Çevredeki esnaf kavgayı ayırmak istedi.

    Bu sırada iş yerinden çıkan Furkan Keser’in babası Ali Keser, F.Ö.’ye saldırdı. F.Ö.’nün iş yerindeki arkadaşları ve yakınları da olayı haber alıp gelerek kavgaya dahil oldu.

    Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi.

  • 4

    DAHA KALABALIK GELDİLER

    Kısa süre sonra F.Ö., beraberinde arkadaşı ve yakınlarıyla geri gelip, baba ve oğluna, sopa ve muştayla saldırdı.

    Kavga, çevredekilerin müdahalesiyle sonra erdi.
  • 5

    BABA VE OĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

    Baba ve oğul, ihbar üzerine gelen polis ekipleri eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Aldıkları darbelerle başından, yüz, kol ve bacaklarından yaralanan Ali Keser ile oğlu Furkan’a “basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek şekilde yaralandıkları” belirtilen rapor verildi.
  • 6

    Tedavilerinin ardından taburcu olan Ali Keser ve oğlu Furkan, polis merkezine gidip, şikayette bulundu.

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız