Silifkeli Trump dünya basınında

Mersin’in Silifke ilçesinde bir kayanın ABD Başkanı Donald Trump siluetini benzemesi sosyal medya ve yabancı basında da ilgi çekti. Telegraph gazetesi sosyal medya hesabından Trump'a benzeyen kayanın fotoğrafıyla, "Türkiye'nin güneyindeki bu antik kaya, Başkan Donald Trump'a çarpıcı benzerliği nedeniyle ziyaretçileri cezbetti"mesajını paylaştı. 

Haberler ntv.com.tr 24.06.2020 - 21:51 Son Güncelleme : 24.06.2020 - 22:44

  • 1
    Silifke İlçesine bağlı Bükdeğirmeni Mahallesinde bulunan bir kayanın ABD Başkanı Donald Trump siluetini benzemesi bölgeye ziyaretçi çekti ve sosyal medyada ilgi uyandırdı.
  • 2
    Yandan fotoğraflanan kayalık yapının ABD başkanı Trump'ın burnu, dudakları ve saçları ile benzerlik gösteriyor.
  • 3
    Trump'ın siluetini benzeyen kaya dış basında da haber oldu.
  • 4
    Telegraph gazetesi sosyal medya hesabından Trump'a benzeyen kayanın fotoğrafını paylaşarak, "Türkiye'nin güneyindeki bu antik kaya, Başkan Donald Trump'a çarpıcı benzerliği nedeniyle ziyaretçileri cezbetti"mesajını paylaştı.
  • 5

    Silifke'deki kaya, 4 ABD başkanının kabartma heykellerinin bulunduğu ABD'deki Rashmore Dağı'na da benzetildi.

    Rashmore Dağı'da George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt ve Abraham Lincoln'ün kabartma heykelleri bulunuyor. Heykeller 1936 yılında heykeltıraş John Gutzon Borglum'un ve oğlu tarafından 14 yılda yapıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız