TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Kura tarihleriyle ilgili erteleme duyurusu

TOKİ kura çekilişlerine verilen ara sürüyor. Kahramanmaraş merkezli 10 ilde gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası 2023 TOKİ kura çekimi tarihleri ertelendi. 250 bin konutun hak sahiplerini bulacağı TOKİ kuraları İzmir'de devam ederken yaşanan deprem sonrası kuralar için durdurma kararı çıkmıştı. 

Haberler 15.02.2023 - 09:02

  • 1
    TOKİ sosyal konut hak sahibi belirleme kuralarına ara verdi. .Sosyal konut hamlesi, 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında 2+1 ve 3+1  olmak üzere 250 bin konutun kurası ilerleyen günlerde devam edecek.
  • 2

    TARİH AÇIKLANDI MI?

    TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da gerçekleştirilecek kura çekilişleri deprem nedeniyle ertelendi. Kura çekilişlerinin yapılacağı yeni tarih ise henüz belli olmadı.
  • 3

    SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

    Erteleme duyurusu TOKİ'nin resmi Twitter adresinden yapıldı ve yeni tarihlerin ilerleyen günlerde duyurulacağı bildirildi.
  • 4
    Yapılan açıklamada; "250 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında hak sahibi belirleme kura töreni yaşanan doğal afet sebebiyle ileri tarihe ertelenmiştir. Kura tarihi ve saati idaremizce belirlenerek web sayfamız http://toki.gov.tr adresinden yayınlanacaktır." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız