Okulların açılış tarihi uzatıldı: Okullar ne zaman açılacak? 

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) takvimi doğrultusunda 3 Ocak'ta başlayan 15 tatil süreci 5 Şubat'ta sona erecekti. Ancak deprem ve kötü hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak konusuydu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer alınan yeni kararı duyurdu. Peki, yarıyıl tatili (15 tatil) uzatıldı mı, okullar ne zaman açılacak? 

Haberler 09.02.2023 - 17:58

  • 1

    Depremin etkilediği 10 ilde eğitime ara verilmesi ardından Türkiye genelindeki okullarla ilgili yeni bir karar alındı. Türkiye'de eğitime 20 Şubat'a kadar ara verildi. Alınan kararı Mahmut Özer duyurdu. 




  • 2

    BAKAN ÖZER AÇIKLADI

    Özer, ''Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat’a kadar uzatma kararı aldık." açıklamasında bulundu.


  • 3

    DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMA

    Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Mahmut Özer bir açıklama yaparak tüm Türkiye'de okulların bir hafta tatil edildiğini duyurmuştu.
  • 4

    OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

    MEB tarafından yayımlanan 2022-2023 takvimi sonrasında okulların kapanacağı tarih belli oldu.

    Buna göre; Okullarda ikinci dönem 16 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız