YKS (TYT-AYT) soru ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayımlanacak? (2023 ÖSYM YKS soru ve cevap anahtarı)

YKS (TYT-AYT) soru ve cevap anahtarı için bekleyiş sürüyor. YKS ilk oturumu olan TYT'yi tamamlayan adaylar, bugün AYT oturumları için sınav merkezlerine gitti. TYT'de adaylara, Türkçe Testinde 40, Sosyal Bilimler Testinde 20, Temel Matematik Testinde 40, Fen Bilimleri Testinde 20 soru olmak üzere 120 soru soruldu. Binlerce adayın katılım sağladığı YKS'nin ikinci oturumu AYT bugün itibarıyla tamamlandı. Adaylar, netlerini ve alacakları puanı tahmin edebilmek için TYT ve AYT sorularının yayımlanmasını bekliyor. Peki, YKS (TYT-AYT) soru ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayımlanacak?

Haberler 18.06.2023 - 16:24

  • 1
    Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) geride kaldı. YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) bugün tamamlandı. AYT sınavının sona ermesiyle birlikte, YKS soru ve cevap anahtarının ne zaman, saat kaçta yayımlanacağı merak konusu oldu. Peki, YKS (TYT-AYT) soru ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman, saat kaçta yayımlanacak?
  • 2

    YKS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

    ÖSYM, geçtiğimiz yıllarda sınavın tamamlanmasından kısa bir süre sonra soruları ve cevap anahtarını paylaşmıştı.

    Buna göre; YKS'nin son oturumu olan YDT'nin bugün 17.45'te sona erecek olması nedeniyle, soru ve cevap anahtarlarının bu akşam saatlerinde paylaşılması bekleniyor.

  • 3

    YKS SORU VE CEVAPLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

    2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) Oturumları Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları her yıl ÖSYM'nin duyurular ekranından paylaşılıyor.
  • 4

    YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    ÖSYM'nin 2023 sınav takvimine göre YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde ilan edilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız