Yol kenarında ölü bulunmuştu, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ölü bulunan Erkan Arman’ın cinayete kurban gittiği belirlendi. Son olarak bir eğlence merkezinden çıktığı belirlenen Arman’ın ölümüne ilişkin 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 1’i tutuklanırken, 6 kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

Haberler İHA 04.03.2024 - 13:29

  • 1

    Sakarya’da yol kenarında ölü bulunan adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

    D-650 Karayolu Alifuatpaşa mevkisinde 22 Şubat’ta meydana gelen olayda, Erkan Arman alkollü eğlence mekanından çıktıktan bir süre sonra aracının önünde hareketsiz şekilde bulundu.

    Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

  • 2

    Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde Arman’ın yaşamını yitirdiği belirledi.

    Arman’ın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

  • 3
    Yapılan ilk incelemede Arman’ın bıçaklanma neticesinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
  • 4

    Soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri, K.A. ve S.Y. isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı.

    Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen K.A, kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
  • 5

    SORUŞTURMA SÜRÜYOR

    Erkan Arman’ın öldürülmesine ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri olaya karıştığı düşünülen H.B. isimli şüpheliyi Muğla’nın Bodrum ilçesinde saklandığı adreste; U.Y., S.Ç., E.E., S.A. ve Ü.T. isimli kişileri de yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı.

    Şüpheliler, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

    Cinayete ilişkin soruşturma sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız