2019’da popüler kültüre damga vuracak olaylar

2019 yılı, popüler kültür dünyasında ses getirecek pek çok olaya tanık olacağız. İşte İngiliz kraliyet bebeğinden Game of Thrones finaline, Carrie Fisher'lı Star Wars'tan Lady Gaga'lı Oscar törenine 2019'da çok konuşulacak olaylar...

Haberler ntv.com.tr 04.01.2019 - 12:18 Son Güncelleme : 04.01.2019 - 12:39

  • 1

    MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY’NİN KRALİYET BEBEĞİ

    Prens Harry’nin ABD’li oyuncu eşi Meghan Markle ilkbaharda doğum yapacak. Popülaritede Kate Middleton’ı geride bırakan Meghan Markle’ın dünyaya getireceği yeni kraliyet bebeğinin, bu zamana kadar en gözde kraliyet bebekleri olan Prens George ve Prenses Charlotte’ı geride bırakacağı düşünülüyor.    

  • 2

    BEYONCE’NİN ASLAN KRAL SOUNDTRACK’İ

    Beyonce, 19 Temmuz’da vizyona girmesi heyecanla beklenen Lion King (Aslan Kral) filminin soundtrack’ini çıkaracak. Beyonce, filmin seslendirme kadrosunda da yer alıyor. Ünlü şarkıcı, filmde, Simba'nın aşık olduğu aslan Nala’yı seslendiriyor.

  • 3

    GAME OF THRONES FİNAL YAPIYOR

    Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones dizisi sekizinci sezonuyla birlikte büyük final yapıyor. Dizinin final sezonu Nisan 2019’da ekrana gelecek.

  • 4

    LADY GAGA OSCAR’DA

    Altın Küre’de En İyi Film dalında aday gösterilen filmler arasında seyirci seçimlerine göre ilk sırada yer alan A Star Is Born’un Oscar’a da aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bugüne kadar pek çok ödül töreninde başarısı taçlandırılan film ve başrol oyuncusu Lady Gaga’nın Oscar performansı merak ediliyor. En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilme ihtimali yüksek görülen Lady Gaga’nın bu yıl Oscar törenine damga vurması bekleniyor.

  • 5

    THE BIG BANG THEORY’DEN TARİHE GEÇECEK FİNAL

    En sevilen Amerikan komedi dizilerinden The Big Bang Theory 12. sezonun ardından final yapacak. 279’uncu bölümde ekranlara veda edecek olan dizi, 1993'te NBC'de yayınlanan Cheers'ı geçip tarihte en uzun süre devam eden multi kamera komedi dizisi unvanını alacak.

  • 6

    CARRIE FISHER’IN ÖLÜMÜNDEN SONRA STAR WARS’A DÖNÜŞÜ

    27 Aralık 2016’da hayatını kaybeden oyuncu Carrie Fisher Star Wars 9’da seyirciyle buluşacak. Star Wars serisinde canlandırdığı Prenses Leia karakteriyle tanınan Fisher’ın ölümünden önce çekilen sahneler, serinin devam filminde ilk kez gösterilecek.

  • 7

    ‘DEADPOOL’UN SESİNDEN POKEMON

    Deadpool filminin yıldızı Ryan Reynolds’ın sevimli Pokémon Pikachu’ya sesiyle hayat verdiği Detective Pikachu, 10 Mayıs 2019’da vizyona giriyor.

  • 8

    SİYAH GİYEN ADAMLAR’DA İLK KEZ SİYAH GİYEN KADIN

    Men in Black’in (Siyah Giyen Adamlar) devam filmi Men in Black International’da Tessa Thompson rol alıyor. Seride ilk kez bir kadın, ajan olarak siyah takım elbise giyiyor.

  • 9

    STAR WARS TEMA PARKI AÇILIYOR

    Disneyland gibi Star Wars tema parkı da 2019’da hayata geçiyor. 2 milyar dolarlık bütçeyle hazırlanan Star Wars: Galaxy's Edge tema parkı, Star Wars hayranlarına, uzay deneyimini gerçeğe yakın olarak yaşama fırsatı sunacak. Disney’in Florida ve California’da iki tane inşa ettiği tema parkların toplam büyüklüğü 56 bin metrekare.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız