Altı yaşındaki kızıyla Evde Tek Başına 3'ü izleyen Scarlett Johansson: Filmde beni fark etmedi

Scarlett Johansson 1990'lı çocuk oyuncu olarak yer aldığı Evde Tek Başına 3 (Home Alone 3) filmini 6 yaşındaki kızı Rose Dorothy'yle birlikte yeniden seyrettiğini söyleyerek, "Beni fark etmedi" dedi.

Haberler 19.04.2021 - 08:47 Son Güncelleme : 19.04.2021 - 13:01

  • 1
    Hollywood'un en ünlü kadın oyuncularından Scarlett Johansson, 1990'lı yıllarda çekilen filmleri tecrit sırasında yeniden izlediğini söyledi. Johansson'ın izlediği filmler arasında çocuk oyuncu olarak yer aldığı yapımlar da vardı.
  • 2
    Independent Türkçe'nin Entertainment Weekly'den aktardığı habere göre Akademi Ödülleri'nde iki kez aday gösterilen 36 yaşındaki oyuncu 1997'de çekilen Evde Tek Başına 3 (Home Alone 3) filmini 6 yaşındaki kızı Rose Dorothy'yle birlikte yeniden izledi.
  • 3

    Johansson tecritte yaptığı faaliyetlere dair verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle 90'ların nostaljik filmlerine geri döndük."

    Ünlü oyuncu, kızının Macaulay Culkin'in başrolünde yer aldığı ilk iki filme bayılmasının ardından üçüncü filmi de izlediklerini söyledi. Ancak Johansson kızına filmle kişisel bir bağı olduğunu söylememişti.

  • 4
    Son dönemde Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Black Widow karakteriyle dikkatleri üstüne çeken oyuncu, 11 yaşındayken serinin devam filminde ilk beyazperde deneyimlerinden birini gerçekleştirmişti.
  • 5

    Johansson gülerek şu ifadeleri ekledi:

    "Sadece onun keşfetmesini istedim. Tabii ki bunu yapmadı, 11 yaşımdaki halim şu anki beni nasıl hatırlatabilirdi ki? Ona, 'Bu kişi kim?' diye sordum. 'Sen misin?' diye yanıtladı."

  • 6

    Ünlü oyuncu People'a verdiği röportakda, kızının beslenme alışkanlılarına dair şöyle demişti:

    "Bu komik ama sağlıklı beslenmesi için onu asla kandırmak zorunda kalmadım. Sanırım yiyecekleri angarya gibi hissettirmeden çocukların keşfetmesine izin vermek en iyisi."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız