Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki hukuk mücadelesinde dengeler değişebilir

Johnny Depp'in hukuk ekibi, ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard'ün bağış konusunda yaptığı hatanın, ikili arasındaki yasal mücadelenin rengini değiştirebileceğini düşünüyor.

Haberler 22.03.2021 - 06:58

  • 1
    Amber Heard, 2017'de Johnny Depp ile yaptığı boşanma anlaşmasında kazandığı 7 milyon doları Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'ne (ACLU) ve Los Angeles Çocuk Hastanesi'ne bağışlayacağına söz verdi. Ancak Heard'ün bu parayı hayır kurumlarına teslim etmediği ortaya çıktı.


    7 milyon dolarlık boşanma tazminatını bağışlama sözü veren Amber Heard'a yalancılık suçlaması / Haber Detay- Tıkla Oku


  • 2
    Page Six'in haberine göre Depp'e yakın kaynaklar, bu durumun ünlü oyuncunun bir dizi yasal mücadelesinde işleri lehine çevirmesini sağlayabileceğini savunuyor.
  • 3
    Depp'e yakın kaynaklar, Page Six muhabirine verdiği röportajda, "Yargıç, sözde cömertliği nedeniyle onun insanlık için çalışan harika biri olduğunu düşünüyordu… ama bağışlar konusunda yalan söylüyordu" dedi.
  • 4

    Oyuncunun avukatı da Depp'in mahkeme hükmüne yasal olarak itiraz edip edemeyeceğine karar vermek için perşembe günü Londra'da yapılan duruşmada, Heard'ün bu parayı bağışlama iddiasını hesaplanmış ve manipülatif bir yalan olarak nitelendirdi.
  • 5
    Ancak The Sun'ın avukatları, Heard'ün yalan söylemediğini ve çoktan bir dizi ödeme yaptığını ileri sürdü.

  • 6
    Diğer yandan mahkemede, Depp'in o sırada bir arkadaşına, "O asla kimseye bir kuruş bile vermez!!!" yazılı bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız