Aniston'ı utandıran aşk

Hollywood'da yaşadığı ilişkilerle her zaman gündemde olan Jennifer Aniston, hiç beklemediği anda flaşlar patlayınca yüzünü kapattı.

Haberler 19.07.2010 - 11:55

  • 1

    Aniston'ı utandıran aşk

    Girit asıllı oyuncu Jennifer Aniston, en çok Brad Pitt'le yaptığı evlilik ve ardından boşanmasıyla konuşuldu ancak güzel yıldızın ismi sık sık sansasyonel haberlerle anıldı. Son olarak arkadaşlarından birinin boşandığı eski kocasıyla görüntülenince, ne yapacağını şaşırdı. Aniston'u elleriyle yüzünü kapatırken gösteren fotoğraf her yerde haber oldu. Gartin’in dokuz yıllık evlilikleri boyunca iki çocuk sahibi olduğu ancak bir ay önce boşandığı eşi Joanne Gartin, Aniston’un yakın arkadaşıydı. İkiliyi bir araya getiren kişinin ise Aniston’un Friends dizisinden arkadaşı Courteney Cox olduğu söyleniyor. Daily Mail gazetesi ise ünlü oyuncunun şimdiye kadar yaşadığı aşkları esprili bir dille derledi.
  • 2

    Charlie Schlatter ve Adam Duritz

    Jennifer Aniston'un görüntülendiği ilk erkek arkadaşları. Aniston, Schlatter'le 1990'da Ferris Bueller televizyon programının setinde tanıştı. Duritz ile ise 5 yıl birlikte olan güzel oyuncunun "Friends" dizisine başlamasının ardından ilişki son buldu.
  • 3

    Tate Donovan ve David Schwimmer

    Aniston ve Donavan çifti friends dizisinde de sevgili rolünü oynuyorlardı. Dizide Donavan'ın canlandırdığı karakter tarafından terkedilen Aniston, gerçek hayatta da Donovan tarafından terkedildi.
  • 4

    Poul Rudd ve Brad Pitt

    The Object Of MY Affection filminde Aniston'un gay arkadaşı rolünü canlandıran Poul Rudd tarafından da hayal kırıklığına uğrayan yıldız oyuncu, 1998 yılında büyük aşkı Brad Pitt'le tanıştı. 2000 yılında evlenen çiftin mutluluğu Aniston'un hayal ettiği gibi sonsuza dek sürmedi.
  • 5

    Matt Le Blanc

    Brad Pitt'i Angelina Jolie'ye kaptıran Aniston teselliyi Matt Le Blanc'ın kollarında arasa da işler yine yolunda gitmedi.
  • 6

    Vince Vaughn

    Evliliğinin bitmesi üzerine kalp kırıklığını telafi edecek birilerini arayan Aniston, Vince Vaughn'da da aradğı mutluluğu bulamadı.
  • 7

    Poul Sculfor ve Aaron Eckhart

    "Hawaii'de yaptığım tatil sırasında tek başıma bir koyda bottaydım ve küreğim yoktu, aslında vardı ama hala yanımda bir erkek yoktu. Ufukta gördüğüm şey yakışıklı bir adam mı yoksa?" 2007 yılında Paul Sculfor ile kısa süreli bir ilişkisi olan Aniston, Sculfor'u korkak olarak tanımlıyor... Sculfor modellik yapıyordu. Aaron Eckhart ise "Love Happens" adlı dizide dul bir karakteri canlandırıyordu. Aniston ve Eckhart birlikteliği de kısa sürdü.
  • 8

    Owen Wilson ve John Mayer

    Owen Wilson ve köpeğiyle birlikte gezintilere çıkan Aniston, bütün etkileyiciliğini kullanmasına rağmen ilişki uzun sürmedi. Dövmeli bir müzisyen olan John Mayer'la da birlikteliğini sürdüremeyen Jennifer Aniston, Mayer'ın kendini tercih listesinde üst sıralara koymaması sebebiyle sıkıntı çekti.
  • 9

    Jennifer Aniston,Oscar Ödül Töreni öncesinde

    Oscar ödül töreninde eski sevgilisi Brad Pitt ve çocuklarıyla aynı ortamda bulunmak zorunda kalan Aniston zor anlar yaşadı.
  • 10

    Bradley Cooper

    "He's Just Not That İn To You" filmindeki rol arkadaşı Bradley Cooper'la yakınlaşan Aniston, yine "Brad" hezimetine uğradı. Cooper'ın Aniston'dan hemen sonra Renee Zellveger'le birlikte olması da ünlü yıldız için ayrı bir hüsran oldu.
  • 11

    Gerard Butler ve Chris Gartin

    Jennifer Aniston'a göre Gerard Butler'la olan ilişkisi oldukça tatmin ediciydi. İkili 2009 yılında tanışmışlardı. Butler'den sonra Nicole Kidman'la birlikte rol aldığı Just Go With It isimli filmin çekimleriyle gündeme gelen Aniston'un son fotoğrafı Hollywood'u sarstı. Aniston, Chris Gartin'in aracındayken flaşlar patlayınca yüzünü gizlemek zorunda kaldı. Sanatçının menajeri ise Gartin ve Aniston'un sadece arkadaş olduğunu söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız