Asena Atalay'a mahkemeden ret

Boşanma protokolünde kendisini kandırdığını iddia ederek Caner Erkin'in servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın mal paylaşımı talebini mahkeme reddetti. Mahkeme, Erkin'in mal varlığına koyduğu tedbiri ise kaldırmadı.

Haberler 17.05.2017 - 11:29

  • 1

    İCRA TAKİBİ BAŞLATMIŞTI

    Geçen yıl ocak ayında boşanan Caner Erkin ile Asena Atalay'ın çocuklarının velayeti annede kalırken, mahkeme taraflar arasında imzalanan tarihsiz boşanma protokolünü tasdik etti. Erkin'in 2 Ocak'ta oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından Atalay, eski eşine kendisi ve oğlu için nafaka ödemediği iddiasıyla 120 bin ve 461 bin TL'lik iki icra takibi başlatmıştı.

  • 2

    MAL PAYLAŞIMI DAVASI

    Boşanma protokolü imzalanırken Atalay, Erkin'in servetinin yarısını isteyerek mal paylaşımı davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Atalay avukatı Beyza Sındıraç ile katılırken Erkin'i avukatı temsil etti.

  • 3

    VEKALETNAME VERDİĞİNİ SÖYLEDİ

    Habertürk'ün haberine göre Erkin'in kendisine hediye ettiği değeri 6 milyon dolar olan Beykoz'daki 'Cam ev' olarak bilinen ev ve hediye lüks otomobiller için eski eşine vekaletname verdiğini belirten Atalay, vekaleti hangi noterden verdiğini hatırlamadığını belirtti.

  • 4

    MAHKEMEDEN RET

    Erkin'in avukatı ise boşanma protokolünün 8. maddesinde tarafların mal rejimine ilişkin haklarından feragat ettiklerini belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme davanın bittiğini belirterek Asena'nın açtığı mal paylaşımı davasını reddetti.

  • 5

    TEDBİRİ İSE KALDIRMADI

    Mahkeme Erkin'in Şişli ve Balıkesir'de bulunan 9 gayrimenkulu ile 2 Mercedes ve bir Porsche marka otomobiline koyduğu tedbiri de kaldırmadı. Atalay ve avukatı Beyza Sındıraç mahkemenin usülden reddettiği davayı istinaf mahkemesine taşıyacaklarını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız