Aşk skandalları affeder mi?

Kimi fahişeyle pazarlık ederken yakalandı, kiminin fotoğrafları internete düştü. Peki ne oldu?

Haberler 01.04.2010 - 07:18

  • 1

    Aşk skandalları affeder mi?

    Jesse James ve Sandra Bullock - Skandal, oyuncu Sandra Bullock'un en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazanmasından bir kaç gün sonra patlak verdi. Bullock'un 5 senedir evli olduğu Jesse James'in başka bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Peki ne oldu? Henüz bir şey söylemek için erken. James'in eşinden ve çocuklarından özür dilemesine rağmen Bullock evi terk etti.
  • 2

    Aşk skandalları affeder mi?

    Hugh Grant ve Elizabeth Hurley - Skandal 1995’te patlak verdi. İngiliz oyuncu, Hollywood’da bir fahişeyle pazarlık yaparken polis tarafından tutuklandı. Peki ne oldu? Kazanan aşk olmadı! Çift, 1998’de ayrıldı ama Grant ve Hurley’in arkadaşlığı sürdü. Grant, Hurley’in oğlu Damian’ın vaftiz babası.
  • 3

    Aşk skandalları affeder mi?

    Jude Law ve Sienna Miller - Nişanlanan Law ve Miller çiftinin ilişkisi Law’un çocuğunun bakıcısı ile ilişkisi olduğunu kabul etmesi üzerine zor bir dönemece girdi. Peki ne oldu? Kazanan aşk olmadı! Skandalın patlak vermesinden hemen sonra ayrıldılar.
  • 4

    Aşk skandalları affeder mi?

    Dennis Quaid ve Meg Ryan - Meg Ryan'in rol arkadaşı Russell Crowe ile samimi pozları, oyuncunun 9 yıllık evliliğinde sorunların başlangıcı oldu. Ryan, Crowe ile ilişkisi olduğunu reddetti. Peki ne oldu? Kazanan aşk olmadı! Ryan ile Quaid boşandı. Ryan ve Crowe'un ilişkisi de bir kaç ay sonra bitti.
  • 5

    Aşk skandalları affeder mi?

    Raffaello Follieri ve Anne Hathaway - İtalyan işadamı Follieri, önce karşılıksız çek düzenlemekten, bir süre sonra Vatikan’ı dolandırmaktan tutuklandı. Peki ne oldu? Kazanan aşk olmadı! Amerikalı oyuncu Follieri ile ayrıldı. Hathaway, şu an kendisi gibi oyuncu olan Adam Shulman ile birlikte.
  • 6

    Aşk skandalları affeder mi?

    Kobe ve Vanessa Bryant - NBA yıldızı Kobe, 2003’te tecavüzle suçlandı. Kobe, ilişkinin tarafların rızası üzerine gerçekleştiğini savundu. Dava bir süre sonra düştü. Peki ne oldu? Kazanan aşk oldu! Vanessa, tesseliyi Kobe’nin hediye ettiği 4 milyon dollarlık elmas yüzükte buldu.
  • 7

    Aşk skandalları affeder mi?

    Tiger Woods ve Elin Nordegren - Bir düzine kadın, ünlü golfçü ile birlikte olduğunu iddia etti. Woods, eşinden ve kamuoyundan özür diledi. Peki ne oldu? Henüz birşey söylemek için erken. Nordegren'in evliliğini kurtarmak istediği söyleniyor. Çifti evlendiren papaz, Woods ve Nordegren'in bu skandalın üstesinden geleceğine inanıyor.
  • 8

    Aşk skandalları affeder mi?

    Elliot ve Silda Spitzer - New York Valisi Elliot Spitzer’ın bir fuhuş çetesinin müşterisi olduğu ortaya çıkmış, Spitzer görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Peki ne oldu? Aşk kazandı! Vali Spitzer’ın eşi Silda, skandal boyunca eşinin yalnız bırakmadı. Çift şu an New York’ta sakin bir hayat sürüyor.
  • 9

    Aşk skandalları affeder mi?

    Andre Agassi ve Brooke Shields - Çiftin evliliği, ünlü raketin 2009’da kaleme aldığı otobiyografisinde de bahsettiği üzere, uyuşturucu yüzünden büyük darbe aldı. Peki ne oldu? Kazanan aşk olmadı! Agassi ve Shields 1999’da boşandı.
  • 10

    Aşk skandalları affeder mi?

    Zac Efron ve Vanessa Hudgens - Vanessa Hudgens'ın çıplak fotoğrafları internete düşünce skandal patladı. Peki ne oldu? Aralarındaki aşk sürüyor, ikili son olarak doğumgününde birlikteydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız