Ünlü isimler ile takipçileri arasındaki gerginlikler

Teknolojisini hızla ilerlemesiyle birlikte yeni oluşan bir alan olan sosyal medyada, ünlü isimleri artık insanların bir tık uzağına kadar geldi ve ulaşılması daha kolay bir boyut kazandı. Geçmişte gündelik halleri merak konusu olan, yüzlerini ancak sahnede, ekranda ya da perdede gösteren ünlüler, şimdi sosyal medya hesapları sayesinde adım adım takip edilebiliyor. Hemen hemen hepsi çeşitli paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımlar sonucunda çeşitli yorumlar ve etkileşimler alıyorlar. Her paylaşımları büyük ilgi gören ünlü isimlerin başı zaman zaman takipçileriyle derde giriyor. Takipçilerinden aldıkları hakarete varan yorumlar ve eleştiriler nedeniyle yaşadıkları gerilimler bazı dönemlerde ise yasal boyut kazanıyor. İşte ünlü isimler ile takipçileri arasında yaşanan gergin durumlardan bazıları:

Haberler 25.07.2016 - 16:26

  • 1

    Ünlü isimler ile takipçileri arasındaki gerginlikler

    Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte yeni oluşan bir alan olan sosyal medyada, ünlü isimler artık insanların bir tık uzağına kadar geldi ve ulaşılması daha kolay bir boyut kazandı. Geçmişte gündelik halleri merak konusu olan, yüzlerini ancak sahnede, ekranda ya da perdede gösteren ünlüler, şimdi sosyal medya hesapları sayesinde adım adım takip edilebiliyor. Hemen hemen hepsi çeşitli paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımlar sonucunda çeşitli yorumlar ve etkileşimler alıyorlar. Her paylaşımları büyük ilgi gören ünlü isimlerin, başları zaman zaman takipçileriyle derde giriyor. Takipçilerinden aldıkları kimi zaman hakarete varan yorumlar ve eleştiriler nedeniyle yaşadıkları gerilimler bazı zamanlarda ise yasal boyut kazanıyor. İşte ünlü isimler ile takipçileri arasında yaşanan gergin durumlardan bazıları...
  • 2

    'BALIK YAĞI ÖNERİYORUM'

    Eski eşi Murat Pilevneli ile evliliğinden olan kızının, babasıyla tatil fotoğrafını paylaşan Tuba Ünsal, “Beraber mi tatile çıkılmış kafam basmıyor. Çok karmaşık orada çocuk burada çocuk. O çocuklar için herkes ilk yerinde kalsaymış ya” yazan takipçisine “Kafanızın daha basması için balık yağı öneriyorum” demişti.
  • 3

    'ASTRONOT SANKİ P..'

    Vine fenomeni Hakan Hepcan’ın ünlü komedyen Cem Yılmaz’a, Twitter’ın imajına zarar verdiğini söylemesine “İmajı da sana sormayalım, yakma kendini şurada şimdi. Yazık sizi okutan hocaya. 2015 yılında hâlâ imaj diyor. Astronot sanki p...” tweet’ini atmıştı.
  • 4

    'SİZ ÇOK GÜZELSİNİZ'

    Fotoğrafına 'Çirkin'  yorumunu yazan takipçisine 'Baktım siz çok güzelsiniz'  yazan Çağla Şıkel 'Niye bu kadar atarlısınız' diyen takipçisine de 'Mutsuz insan sevmiyorum' demişti.
  • 5

    'SENİ BULACAĞIM ŞOVU GÖRECEKSİN'

    Arda Turan “Reklam yıldızlığından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga’nın en kötü 11’ine girerek ülkemizi gururlandırdın. Hayat sana güzel, şova devam” yazan takipçisine “Seni bulacağım şov nasıl olacak göreceksin!” demişti.
  • 6

    'AİT OLDUĞUNUZ YERDE KALIN'

    New York’ta polis memurlarıyla çektirdiği fotoğraf çok eleştirilen Nesrin Cavadzade, takipçilerine “Derin değilsin, entelektüel değilsin, sanatçı değilsin, eleştirmen değilsin, şair değilsin. İnternete erişimin var o kadar! Ait olduğunuz yerde kalın, yani fotoğraflarımın altında” yazınca tartışma alevlenmiş, Instagram hesabı kapatılmıştı.
  • 7

    'HAKARET EDENLER ENGELLENDİ'

    Yeni klip haberini Instagram’dan duyuran ünlü popçu Murat Boz, ‘Eski Murat nerede’ etiketiyle olumsuz yorum yapan fanlarını silmişti. Takipçi sayısı azalan şarkıcı, daha sonra “Şahsıma hakaret eden takipçiler engellendi” açıklaması yaptı.
  • 8

    'TAHAMMÜLÜM YOK'

    Bu yıl dünya evine giren Burcu Kara, “Takriben ne zaman eşinden ayrılacaksın? Söyle de bilelim, 3 ay, 4 ay?” yorumuna “Asla tahammülüm yok artık bu kadar kötü niyetli yaratılanlara. Böyleleri nasıl bir ailede doğmuş, nasıl evlilikler görmüş bilmiyorum” yazmıştı.
  • 9

    'KISKANMA GÜZELİM'

    Eşiyle çektirdiği fotoğrafı ‘Aşkım, kocam’ notuyla paylaşan Buse Terim Bahçekapılı, “Kadın kocam yazarken kendinden geçiyor ya bu nedir? Kızım evde kalmazdın sen zaten. Allah mesut etsin” yazan takipçisine “Kıskanma güzelim, otur hazmet. Sahip olduğum adama aslan gibi ‘Kocam’ diye hitap ederim tabii. Sende yok diye bu kadar belli etme” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız