Aybüke Pusat: Türk kadınını temsil ediyorum

‘Söz’ dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aykübe Pusat, “Tescilli güzel heyecanlı ve gurur verici. Ayrıca ağırlığı da çok büyük. Bu sıfat, ömrümün sonuna kadar benimle. Türk kadınını temsil ediyorum. Güçlü, başarılı, asil olup, tacımı iyi şekilde taşımak en büyük amacım" ifadelerini kullandı.

Haberler 21.12.2017 - 12:24

  • 1

    "CESARET VE GÖZÜKARALIK"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde hayat verdiği Bahar karakteriyle yıldızı parlayan Aybüke Pusat Milliyet'e konuştu. 2014 Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat merak edilenlerden bahsetti.

    Dizi ikinci sezonuna girdi. İki yıl boyunca canlandırdığınız Bahar karakteri size neler kazandırdı?

    "Cesaret ve gözükaralık. Çok fevriyim ve bir sonraki adımımı hiç düşünmüyorum. Bahar ise ölçüp, tartmadan adım atmaz. Kafası hep analitik çalışıyor. Sonunu hesaplayabiliyor. Keşke analitik yanım Bahar’ınki kadar güçlü olsaydı."
  • 2

    "DUYGU OLARAK ÇOK YOĞUN"

    Bir doktoru oynuyorsunuz. Rol için ne gibi hazırlıklar yaptınız?

    "Doktorluk müessesesini anlamak önemliydi. Bir hayatı elinde tutma ve onu değiştirebilme ihtimali, duygu olarak çok yoğun. Önce bunu sindirmekle uğraştım, içselleştirmek için mesai harcadım. Terimler için kitap kurcaladım. El yatkınlığı adına neşter ve şırıngayla zaman geçirdim."
  • 3

    "İNSAN BİR ŞEYLERİ BAŞARMIŞ GİBİ HİSSEDİYOR"

    Diziyle ilgili nasıl tepkiler geliyor?

    "Yurt içi ya da yurt dışından, her yerden izleyen insanlarla karşılaşıyorum. Oynarken yaşadığımız mutluluğu ve hüznü bizimle aynı anda, aynı şekilde paylaşıyor olduklarını görmek öyle güzel ki... İnsan kendini bir şeyleri başarmış gibi hissediyor. ‘Oh be, haftada bir kere bir insanın hayatına dokundun’ diyorum kendime."
  • 4

    "KENDİ SINIRLARIMI GÖREBİLMEK"

    Miss Turkey yarışmasına katılanlar oyunculuğa adım atıyor. Siz de bu yoldan ilerlediniz. Modellik yapmayı düşünmediniz mi?

    "Hayır, düşünmedim. Zaten aklımda da yoktu. Miss Turkey’e katılmamın amacı model ve oyuncu olmak ya da keşfedilmek değildi. Kendi sınırlarımı görebilmekti... Karşıma oyunculuk gibi bir fırsat çıktı sonrasında. Birden içinde buluverdim kendimi. Burada olduğum için çok mutluyum."
  • 5

    "TÜRK KADININI TEMSİL EDİYORUM"

    Tescilli güzel olmak nasıl bir his?

    "Heyecanlı ve gurur verici. Ayrıca ağırlığı da çok büyük. Bu sıfat, ömrümün sonuna kadar benimle. Türk kadınını temsil ediyorum. Güçlü, başarılı, asil olup, tacımı iyi şekilde taşımak en büyük amacım. Onun dışında sosyal hayatımda değişiklikler oldu haliyle. İnsanlar yargılayabileceklerini sanıyorlar... ‘Eski sevgililerim senden daha güzel’ diyen olmuştu bir kere… Medeni cesaret gösterip, yarışmaya katılsınlar madem. Tacı takıp Türk kadınını, dünyada temsil etsinler öyleyse. Bunu göze almasaydım ‘güzel’ olmamın da bir değeri olmazdı. Bu sıfatın güçlü, ahlaklı, yetenekli, başarılı ve donanımlı olmakla alakası var."
  • 6

    "SEYİRCİ GÖZÜ, BU DURUMDA DEVREYE GİRİYOR"

    Sosyal medyada yüzbinlerce takipçiniz var. Hayranlarınızla iletişim içindemisiniz?


    "Mümkün olduğunca yorumları takip etmeye çalışıyorum. İnceler, vefalılar ve çok dürüstler. İnsan bazen kendinden uzaklaşıp, durumunu göremiyor. Seyirci gözü, bu durumda devreye giriyor. Onları ve yorumlarını çok önemsiyorum."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız