Babil'in Süleyman'ı Mesut Akusta: Dizinin sosyal mesajları var

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil'in Süleyman'ı Mesut Akusta, "Geçen sene hem kadrosuyla, hem senaryosuyla hem de reji ekibiyle çok güzel bir iş çıkardık. O yüzden ‘devler ligi’ diyorlar. Ay yapım, hepimizi bir araya getirdi. Bir de ‘Babil’in çok ciddi sosyal mesajları var. Para, güç ve etik değerleri konu alıyor. Bu da seyircinin ilgisini çekiyor" ifadelerini kullandı. 

Haberler 09.10.2020 - 13:19

  • 1
    Başarılı geçen ilk sezonun ardından Babil ikinci sezonuyla seyirciye buluşmaya devam ediyor. Siz ilk sezon ve ikinci sezonu değerlendirdiğinizde Babil hakkında neler söylemek istersiniz?

    - İlk sezon ve ikinci sezon olarak çok iyi başladık. Seyircimiz de bizi çok sevdi. Geçen sene hem kadrosuyla, hem senaryosuyla hem de reji ekibiyle çok güzel bir iş çıkardık. O yüzden ‘devler ligi’ diyorlar. Ay yapım, hepimizi bir araya getirdi. Bir de ‘Babil’in çok ciddi sosyal mesajları var. Para, güç ve etik değerleri konu alıyor. Bu da seyircinin ilgisini çekiyor.

    BABİL 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA İZLE)
  • 2
    Bir salgın döneminden geçiyoruz, siz bu süreçte neler yaşadınız, nelere dikkat ettiniz?

    - Salgın döneminde çok dikkat ederek geçirdik. Her şeye dikkat ettik. İki ay evden çıkmadık. Bodrum’da geçirdik uzun bir süre. Orada da kendimizi karatinaya aldık. Şükür ailemizin iyi hiçbir sorun yaşamadık. Sette de herkes dikkat ediyor. İnsanlarımız da bu süreci ciddiye almaları gerekiyor.


  • 3
    Süleyman karakteri sert bir karakter olarak ekrana yansıyor ancak merhametli bir yanı da var diyebiliriz. Katılır mısınız?

    - Aynen katılıyorum. Süleyman haklı diyebiliriz. Para veriyorum paramı çalıyorlar ve dolandırıyorlar. Kötü bir karakter olarak yansıyor ama...


  • 4
    Gerçek hayattaki Mesut Akusta ile dizideki Süleyman arasında ne tür farklar veya benzerlikler var?

    - Hiçbir benzerlik yok bambaşka biriyim. İnsanlar da ekrandaki gibi değilsiniz diyorlar ama o bir karakter. Bu zamana kadar oynadığım karakterlerde hep bir benzerlik olurdu ama Süleyman karakteriyle gerçekten bir benzerlik yok.


  • 5
    İlk sezon bir yanda oğlu için her şeyi göze alan İrfan’ı diğer yanda da Süleyman ve oğlunun çatışmasını izledik. Bu sezon Süleyman ve oğlunun baba arası düzeliyor gibi hissediyoruz izlediğimiz kadarıyla ama sizce bu baba oğul çatışması sizce devam edecek mi?

    - Süleyman diyor ki; Ben oğlumu isteğim gibi yetiştiremedim o yüzden kötü davranıyorum. Ben de babamdan aynı şeyleri gördüğüm için ben de oğluma yapıyorum. Güçlü ol diyorum oğluma her zaman, çatışmalar her zaman devam edecek. Süleyman, oğluna o kadar kötü davranmasına rağmen karakolda oğlundan yardım istiyor.


  • 6
    Sizin babanızla nasıl bir ilişkiniz var genel olarak baba oğul ilişkileriyle ilgili neler söylemek istersiniz?

    - Benim gerçek babam mükemmel bir insandı. Süperdi ve inanılmaz biriydi. İyi ki benim babam olmuş. Ondan çok şey öğrendim. Biz küçük bir çiftlikte büyüdük, babam makinist ve o çiftlikte her işe koşardı. Annem ile de aynı şekilde inanılmaz bir anneydi. Ben de babama benziyorum.


  • 7

    Süleyman'ı savunmanız gerekse, hangi cümlelerle savunurdunuz, sizce olduğu kişi haline gelmesine ne yol açtı?

    - Süleyman’ın babası erken yaşta öldüğü için kayınpederinden çok fazla zülüm görüyor ve bu şekilde yetiştiriliyor. Gücüne imrendiği ve karşında ezildigi kayınpederi ve karısı Kudret'e denk olmak, zayıflığının intikamını almak istiyor. Mağduriyetten doğmuş zalimligi. Güçlü/söz sahibi olmak için uyumlanmış. Sokaktan geldiği için paranın / gücün değerini biliyor. Olduğu kişi (karanlık ve güce tapan adam) hâline tek bir olayla değil içinde bulundugu sert hayat koşulları ile geldi.

    BABİL 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız