Bella Hadid siyahlara büründü

Bella Hadid kırmızı halıdan sonra siyahlar büründü

Haberler 24.05.2016 - 17:37 Son Güncelleme : 24.05.2016 - 17:48

  • 1

    KARALAR BAĞLADI

    69. Cannes Film Festivali'nde düzenlenen The Unknown Girl'ün (Bilinmeyen Kız) galasında tercih ettiği Alexandre Vauthier imzası taşıyan kırmızı ipek elbisesiyle, kırmızı halıya damga vuran Bella Hadid şimdi de karalar bağladı.

  • 2

    KOT CEKET TERCİH ETTİ

    Daily Mail'in haberine göre; Hollywood'a geri dönen 19 yaşındaki model, önce Rita Ora'nın 2014'te giydiği Donna Karan Atelier imzalı elbiseyi taklit etmekle sonra Izabel Goulart aynı modeli tercih etmekle suçlanmaktan sıkılmış olacak ki, siyahlara bürünüp üzerine geçirdiği kot ceketle dışarı çıktı.

  • 3

    GOTİK TARZ

    Davetli olduğu partiye; siyah deri pantolan, siyah çizmeler, siyah triko, deri çanta ve kot ceket giyerek katılan Bella Hadid, bu gotik tercihi ile Fransa'daki tartışmaları geride bırakmak istediğini gösterdi.

  • 4

    ABLASINDAN FAZLA KONUŞULUYOR

    Bella Hadid, moda tartışmalarından uzak durmak istese de kot ceket tercihi bile bugünlerde süper model ablası Gigi Hadid'den fazla konuşulmasına yetiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız