Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftine 9 yıl sonra 1 milyon TL

Evli ve oyuncu meslektaşlar Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 9 yıl önce 'Binbir Gece' dizisinde birlikte rol aldıkları sırada bir ilanın izinsiz kullanıldığı iddiasıyla açtıkları davadan 1 milyon TL kazandı.

Haberler 15.02.2018 - 14:37

  • 1
    2006 yılında yayın hayatına başlayan 'Binbir Gece' dizisinde tanışan ve dizinin 2009 yılındaki finalinin ardından evlenen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftinin açtıkları dava sonuçlandı.
  • 2
    'Binbir Gece' dizisinin final bölümünün bir villada çekileceğini duyuran ilanda fotoğraflarının izinsiz kullanıldığı iddiasıyla dava açan Bergüzar Korel-Halit Ergenç ikilisi, projenin finalinden dokuz yıl sonra 1 milyon TL tazminat kazandı.
  • 3
    O dönem evli olmayan çiftin, davalı Gül-Keleşoğlu-Kameroğlu İnşaat Ortaklığı'na açtığı davada fotoğraflarının izinsiz olarak villanın projesinde kullanıldığı iddia edilmişti.
  • 4
    Sabah'ın haberine göre İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde 9 yıldır süren davanın dünkü duruşmasında, davalı şirketin, Korel'e 450 bin lira maddi, 50 bin lira manevi; Ergenç'e de 450 bin lira maddi ve 50 bin lira manevi olmak üzere, faiziyle toplam 1 milyon lira ödemesine karar verildi.
  • 5
    47 yaşındaki Ergenç ile Korel şu sıralar ise Vatanım Sensin dizisinde eş olarak birlikte rol alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız