Billie Eilish'ten takıntılı hayranına 5 yıllık uzaklaştırma kararı

Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish (19), taciz gerekçesiyle takıntılı bir hayranına karşı 5 yıllık uzaklaştırma kararı aldırdı.

Haberler 09.03.2021 - 13:32

  • 1

    Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Billie Eilish, Los Angeles'ın Highland Park semtindeki evinin karşısında kamp kuran ve ilk olarak geçen ay geçici uzaklaştırma aldırdığı John Hearle hakkındaki kararı 5 yıl uzattırdı. Independent Türkçe'nin haberini göre 19 yaşındaki şarkıcı, takıntılı hayranının evin içine bakmak için bir çitin üzerine çıktığını ve tehdit edici bir boğaz kesme hareketi yaptığını iddia etti.

  • 2

    NBC News'in elde ettiği yasal belgelere göre Eilish, Hearle'ü evine girip çıkarken sık sık kendisini izlemekle ve bu sırada alçak ve rahatsız edici bir sesle ayırt edilemeyen şeyler söylemekle suçluyor.

  • 3

    Başka bir olayda, Hearle'ün Eilish'e "İstediğin şey benim için ölmek olmadığı sürece, istediğini elde edemezsin ... Öleceksin. Uğrunda öldüğün şey ne?" yazılı bir mektup gönderdiği iddia edildi.

  • 4

    Eilish, uzaklaştırma kararı talebine dair şunları söyledi: Artık evimden çıkıp mahallemde temel fiziksel egzersiz yapmanın tadını çıkarırken kendimi güvende hissetmiyorum çünkü bana yaklaşıp incitmeye çalışabilir. Onu her gördüğümde sadece çığlık atmak istiyorum.

  • 5

    Geçen yıl Grammy ödülü sahibi şarkıcı, haneye tecavüz suçundan tutuklanmadan önce ailesinin evine 7 defa gelen 24 yaşındaki Prenell Rousseau'ya karşı üç yıllık uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız