Boris Johnson zayıflamakta kararlı

Corona virüsü yenmeyi başaran İngiltere Başbakanı Boris Johnson, hastalığı ağır geçirmesinin nedenlerinden biri olarak gösterilen fazla kilolarından kurtulmaya karar verdi. 55 yaşındaki Johnson, koşu yaparken görüntülendi. 

Haberler 20.05.2020 - 09:43

  • 1
    İngiltere'de corona virüs tedavisi görmesinin ardından sağlığına kavuşan Boris Johnson, resmi konutunda görevine devem ediyor. Hastalığı ağır geçirmesinin nedenlerinden biri olarak obeziteyi gösteren ve zayıflama kararı alan başbakan ilk adımı attı. 55 yaşındaki Johnson,
    başbakanlık konutu bahçesinde koşarken görüntülendi.
  • 2
    Solunum cihazına bağlandığında kendisine uzun süre oksijen verildiğini anlatan 55 yaşındaki Johnson hakkında, fazla kilolu olduğu tartışmaları da öne sürülmüş, özellikle kilo fazlası olanların corona virüse yakalanma olasılığında hastaneye yatırılma risklerinin iki katı olduğu savunulmuştu.

  • 3
    Geçtiğimiz hafta Glasgow'da yapılan büyük bir çalışma, obezitenin koronavirüs sebebiyle hastaneye yatış riskini iki katına çıkarabileceğini, Oxford Üniversitesi araştırma sonucu da obez olanların corona virüsten ölme olasılığının üç kat daha fazla olduğunu ortaya koydu.
  • 4
    İngiltere Başbakanı'nın tüm bu tartışmaların peşinden spor görünümüyle koşuya çıktığı görüntüler İngiliz basınında yer aldı.

  • 5
    Boris Johnson, 27 Mart'ta corona virüs teşhisi konulduktan sonra semptomlarının ağırlaşması üzerine 5 Nisan'da hastaneye kaldırılmış, ertesi gün de yoğun bakıma alınmıştı. 9 Nisan'da yoğun bakımdan çıkan ve 12 Nisan'da taburcu edilen Johnson'ın iyileşmesi bir ay sürmüş ve 27 Nisan'da göreve dönmüştü. Johnson, gördüğü tedaviyle hayatının kurtulduğunu, bunda hiçbir şüphe olmadığını"söylemişti.
  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız