Brad Pitt Kardashian/Jenner Ailesi'ni karıştırdı

Gösteri dünyasının her zaman göz önünde olan Kardashian-Jenner Ailesi ile boşandığından bu yana adı çeşitli kişilerle aşk söylentilerine karışan Brad Pitt ortalığı karıştıran bir iddianın konusu oldu.

Haberler 20.09.2019 - 14:56

  • 1
    Kardashian/Jenner Ailesi'ni içinde Brad Pitt tartışması çıktı. Ortada aşk, arayı yapma hatta üç kız kardeşin birbiriyle kapışması gibi ilginç iddialar var. Bütün bu iddialara neden olan kişi ise Kim Kardashian'ın eşi Kanye West.


  • 2
    Her şey Kanye West'in Brad Pitt'i, her hafta geleneksel olarak düzenlediği pazar ayinine davet etmesiyle başladı. 55 yaşındaki Pitt de bu daveti geri çevirmedi ve ayine katıldı. İşte ne olduysa orada oldu.
  • 3
    İlk iddia, Kanye West'in, aşk hayatında bir türlü aradığını bulamayan Khloe Kardashian ile Pitt'i yakınlaştırmaya çalıştığı yolunda.
  • 4
    Brad Pitt ile Angelina Jolie ayrılacaklarını açıkladıklarında Khloe Kardashian'ın, web sitesinden ünlü aktöre olan hayranlığını uzun uzun anlatmış olması bu iddiaları körüklüyor.
  • 5
    Ama iddialar bununla sınırlı kalmadı. Bir başka iddia Kendall Jenner'ın da çok eskiden beri Brad Pitt'e hayran olduğu ve onu uzaktan uzağa sevdiği, ailenin konuğu olduğu pazar günü de onun dikkatini çekebilmek için elinden geleni yaptığı yolunda.
  • 6

    Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan ve kariyer basamaklarını da neredeyse 'koşarak' tırmanan Jenner, hayranı olduğu Brad Pitt ile tanışmamak için Kanye West'in Sunday Service ayinini terk ettiğini itiraf etse de gerçeğin böyle olmadığını konuşuluyor. 

  • 7
    Khloe ve Kourtney Kardashian'ın Brad Pitt için birbirlerine girdikleri bile iddia ediliyor.  Son bir iddia daha var ki tüm bu öncekiler kadar heyecan uyandırmıyor. Buna göre Brad Pitt, Kanye West ve Kardashian/Jenner ailesiyle ortak yürütülecek bir proje için bir araya geldi. Bütün bu söylentilerin hangisinin doğru olduğunu ise zaman gösterecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız