Bradley Cooper'dan Lady Gaga iddialarına yanıt: Filmden bir sahne gibi rol yaptık

Oscar törenindeki romantik sahne performansının ardından A Star Is Born filmindeki yönetmeni ve rol arkadaşı Bradley Cooper ile aşk yaşadıkları söylentilerini yalalayan Lady Gaga'nın ardından Cooper da konuştu. Cooper Oscar'daki yakınlaşmanın ve görüntülerin planlı olduğunu vurgulayarak "Filmden bir sahne gibi rol yapmaya çalıştık" dedi.

Haberler 20.11.2021 - 17:34

  • 1
    Bradley Cooper, Lady Gaga ile başrolü paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi sonrası çıkan aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.


  • 2
    Oscar töreninde yakın temasta bulunan ikiliden Cooper, "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi rol yapmaya çalıştık" dedi.


  • 3
    Gaga ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bir aşk hikayesi yarattık. Oyuncu ve şarkıcı olarak tabii ki insanların aşık olduğumuza inanmasını istedik. Oscar ödüllerinde de o aşkı hissetmelerini istedik. O gece ekranlara o şekilde çıkmak istedik ve bunun için günlerce çalıştık. Her şeyi planlamıştık. Sanırım bayağı iyi iş çıkardık" demişti.



  • 4
    Ünlü şarkıcı Lady Gaga ve oyuncu Bradley Cooper'ın, 2019 yılındaki Oscar töreninde birlikte şarkı söylerken aşk dolu bakışmaları ve fotoğrafları uzun süre konuşulmuştu.
  • 5
    Hatta Cooper'ın, bu gelişmeler sonrası model Irina Shayk (35) ile ilişkisi bitmişti. Beraberliğin noktalanması Gaga ile birliktelik iddialarını güçlendirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız