Britney Spears darmadağın

Babasının ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla psikolojik sorunları baş gösteren Britney Spear, rehabiltasyon merkezinde gördüğü ruhsal tedaviye rağmen toparlanamadı. Los Angeles'ta (LA) objektiflere takılan 37 yaşındaki yıldız dağınık haliyle dikkat çekti.

Haberler 08.05.2019 - 13:49

  • 1
    Britney Spears'ın zor günleri bitmek bilmiyor... Babasının ölümcül sonuçlar doğurabilecek bir kolon hastalığına yakalanması Amerikalı şarkıcının psikolojik sorunlarını tetikledi.

  • 2
    Geçtiğimiz aylarda ruhsal çöküntü yaşadığı için rehabilitasyon merkezine yatıp tedavi gören Spears, Los Angeles'ta objektiflere takıldı.

  • 3
    Korumasının kullandığı bir aracın içinde seyahat eden Britney Spears'ın yüz ifadesinin ağlamaklı, saçının başının da dağınık olduğu dikkatlerden kaçmadı.

  • 4

    Spears'ın annesi Lynne, geçtiğimiz haftalarda kızının zor bir durumda olduğunu, hayatını yönlendirmesi için kendisine ihtiyaç duyduğunu söylemişti.

  • 5
    Spears, kolon hastalığı tedavisi gören babası nedeniyle zor zamanlar geçirdiğinden, ocak ayında ‘Domination’ adlı turnesine babasına destek olmak için ara verdi.

  • 6
    Britney Spears 2000'li yılların ortalarında eski eşi ve çocuklarının babası Kevin Federline ile sancılı bir boşanma süreci yaşamıştı. Bu süreçte 37 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı bunalıma girmiş ve kendisini alkole ve gece hayatına vurmuştu.
    Bu sebeple mahkeme iki çocuğu babaları Kevin Federline'e verme kararı almıştı. Teyzesi Covington kansere yenik düştükten sonra yıkılan Spears tekrar rehabilitasyona girmiş ve ardından saçlarını kazıtarak tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. Spears daha sonra uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle birkaç defa daha hastaneye kaldırılmış ve ilerleyen süreçte akıl ve ruh sağlığı eski günlerine geri dönmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız