BTS'ten RM: İngilizceyi Friends'ten öğrendim

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp'tan sonra Friends Özel Bölümü'nde (Friends Reunion Special) yer alacak K-Pop grubu BTS'in üyelerinden Kim Nam-joon (RM) da, İngilizceyi diziden öğrendiğini söyledi.

Haberler 28.05.2021 - 09:56

  • 1
    K-Pop grubu BTS adıyla RM olarak da tanınan Kim Nam-joon, magazin ve kültür sitesi ET'nin çevrimiçi yayınına katılarak "Bu özel bölüm için çok heyecanlıyım, Friends oyuncularıyla gerçekten arkadaş olabileceğimi düşünüyorum" dedi. Friends dizisinin hayatında önemli bir rol oynadığını belirten Kim Nam-joon "Ross, Chandler, Monica, bu karakterler benim ABD'deki İngilizce öğretmenlerimdi" ifadelerini kullandı.

    Jürgen Klopp: İngilizceyi Friends sayesinde öğrendim / Haber Detay-Tıkla Oku


  • 2
    Güney Kore'deki gençliğinde diziyi bu DVD'lerden izlemeye başladığını söyleyen Kim, önce Korece altyazıları kullandığını, daha sonra İngilizce altyazılara geçtiğini, dilbilgisi ilerledikçe altyazılara nihayetinde ihtiyacı kalmadığını belirtti.


  • 3
    RM, Friends'in kendisi için ne kadar önemli bir dizi olduğunu önceden de kamuoyuyla paylaşmıştı. BTS, 2017'de ABD'li talkshow programcısı Ellen DeGeneres'in programına katılmış, Kim yayında annesinin dizinin tüm bölümlerini eskiden DVD formatında satın aldığını söylemişti.

  • 4
    Kim'in doğduğu 1994'te yayın hayatına başlayan ünlü dizi, yıllar boyunca gündemden düşmemiş kendine has sadık bir hayran kitlesi oluşturmuştu. BTS'in dizide rol alacağını öğrenen hayranlarıysa sosyal medyada bu kararı sevinçle karşılamıştı.

  • 5
    Öte yandan, özel bölümün yönetmeni Ben Winston ise grup üyelerinin dizide çok kısa bir sahnede rol alacağını söyleyerek hayranlara çok büyük beklentilere girmemesini söylemişti. Twitter'dan paylaşımında Winston, "Beklentilerinizi çok yükseltmemenizi isterim, BTS çok kısa bir süreliğine görülecek" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız