Bülent Ersoy, Mustafa Keser ve Yıldız Tilbe'den canlı performans: Benzemez Kimse Bize'de unutulmaz gece

Star ekranlarında; Benzemez Kimse Bize, müzik ve eğlence dolu bir bölümle herkesi ekran başına kilitledi. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in eşsiz yorumuyla söylenen şarkı ve türküler hem eğlendirdi hem de duygu dolu bir geceye imza attı. Programın ilk bölüm konuğu olan Yıldız Tilbe ise, dillerden düşmeyen şarkılarıyla ve muhteşem enerjisiyle keyif dolu bir gece yaşattı. Hakkında sosyal medyada çıkan eleştirilerle ilgili konuşan Ersoy, "Çok heyecanlıyım ve bu da davranışlarıma yansıyor" dedi. 

Haberler 20.09.2021 - 10:21

  • 1
    Star’da canlı olarak ekrana gelen ve yapımcılığını Poll Production By Polat Yağcı’nın üstlendiği ‘Benzemez Kimse Bize’, sürprizlerle dolu bir bölümle başladı. Programın ilk bölüm konuğu iseYıldız Tilbe oldu. Şarkılarla dolu geceye, Bülent Ersoy, Mustafa Keser ve Yıldız Tilbe’nin eşsiz sohbeti damga vurdu.


  • 2
    “SENİ ÇOK İSTEDİM”

    Ersoy ve Keser, programın açılışını birlikte düet yaparak yaptı. Birlikte söyledikleri şarkının ardından söz alan ‘Diva’ Bülent Ersoy, Mustafa Keser ile program yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Seni çok istedim. Mustafa Keser çok önemli bir müzik adamı ve repertuvar ustasıdır. Çoğu eserlerde, şarkıyı okurken makamın seyrini çok iyi bilir. Çok mutluyum” dedi.


  • 3
    UZUN ARADAN SONRA İLK KEZ CANLI YAYINDA

    Ersoy ve Keser ile birlikte müzik ziyafeti veren Tilbe, sevilen şarkılarıyla izeyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Uzun bir aradan sonra ilk kez canlı yayınla ekrana çıkan Tilbe, ‘Benzemez Kimse Bize’de unutulmaz anlar yaşattı. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Tilbe, ilk olarak milyonların ezbere bildiği ‘Emi’ isimli şarkısını söyledi.


  • 4
    SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİLERİNE YANIT

    Hakkında sosyal medyada çıkan eleştirilerle ilgili konuşan Ersoy, “Ben sosyal medyadan çok anlamıyorum. Soruyorum ne dediklerini. Çok heyecanlıyım ve bu da davranışlarıma yansıyor. İlk mektep talebesi gibi. Acaba her şeyimle beğendirebilecek miyim diye düşünüyorum. Seyircinin karşısında her zaman heyecanlanırım. İzleyicilerin görüşlerine her zaman saygı duydum ve duyarım. Onların sayesinde buradayım” dedi.


  • 5
    “İÇİMDEN GELDİ” SÖZÜYLE VİRAL OLDU

    Bülent Ersoy’un sosyal medyada viral olan ‘içimden geldi’ sözleri herkesi kahkahaya boğdu. Sosyal medyada dolaşan en komik videolar derlenerek Bülent Ersoy’a izletilince komik anlar yaşandı.

    YILDIZ TİLBE’NİN ELBİSESİNİ KESTİ

    Tilbe’nin bilinmeyen bir huyunu ortaya çıkaran Ersoy, ünlü şarkıcının programlardan sonra giyindiği elbiseleri kestiğini söyledi. Daha sonra eline makas alan Ersoy, Tilbe’nin elbisesinden bir parça kesti.

    İşte diğer kareler...

  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız