Can Yaman'ın başrolünde oynayacağı Sandokan dizisinin konusu ne?

Star'da yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşması yaptı. Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret ise servet değerinde.

Haberler 28.12.2020 - 11:20

  • 1

    Türk dizilerinin dünyada büyük ilgi görmesi ve beğenilmesi üzerine bazı oyuncuların da kaderi değişti. Onlardan biri de Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen Can Yaman oldu.

  • 2

    Geçtiğimiz yıl Roma ve Yunanistan’a giden Yaman'ı havalimanında yüzlerce hayranı karşılamış, polis, izdihama karşı oyuncunun etrafında güvenlik koridoru oluşturmuştu.

  • 3

    Posta'dan Bekir Saçar'ın haberine göre; Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya’nın önde gelen yapım şirketlerinden biriyle anlaşan Yaman, 'Sandokan' adlı dizide rol alacak.

    Can Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrol oyuncusu olarak sözleşme imzaladı.

  • 4

    BÖLÜM BAŞINA 900 BİN LİRA

    31 yaşındaki oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro (yaklaşık 925 bin TL) alacak.

  • 5

    ÇEKİMLER 2021 EKİM'DE BAŞLAYACAK 

    Sandokan dizisinin çekimleri 2021 yılının ekim ayında başlayacak. Öncesinde ünlü oyuncu, sıkı bir hazırlık kampına girecek. İtalyan halkının bir döneme damga vuran Sandokan karakteri böylece Can Yaman'la yeniden hayat bulacak.

  • 6

    SANDOKAN'IN KONUSU NEDİR?

    Sandokan, İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgulanan, 19. yüzyılın sonlarından kalma hayali bir korsandır. Sandokan İlk olarak 1883 yılında yayımlanan 11 macera romanının baş kahramanıdır.  Güney Çin Denizi’nde “Malezya Kaplanı” olarak bilinir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız