Cemal Hünal'dan eşi Lale Cangal'a: Dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor

Survivor 2021 yarışması için Dominik'te olan Cemal Hünal, oğluyla yaptığı telefon görüşmesinde, “Annene söyle, çok seviyorum onu. Burada dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor" ifadelerini kullandı. 

Haberler 21.01.2021 - 10:31

  • 1
    Survivor 2021'de yarışan Cemal Hünal, oğlu Doğan Atilla ile telefonla hasret giderdi. Hünal, “Oğlumun sesini duydum ne açlık kaldı ne susuzluk” dedi.
  • 2
    Duygusal anların yaşandığı görüşmede ünlü oyuncu 6 yaşındaki oğluna “Dodom çok özledim, aslan oğlum benim” diye seslendi.
  • 3
    Hünal oğlu aracılığıyla eşi Lale Hünal’a mesaj da gönderdi. Hünal, “Annene söyle, çok seviyorum onu. Burada dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Lale Cangal da o anları Instagram'dan paylaşarak “Oğlum babası aradığında kayınvalidemdeydi. Heyecanlanmış, konuşamamış. Ben de kaçırdım kocamın sesini. Burada da 5 senedir ilk kez kar yağdı ama sensiz tadı yok” yazdı.
  • 5
    Cangal, eşini Survivor'a uğurlamadan önce paylaştığı veda mesajında ise şu ifadelere yer vermişti: "Ben sevdiklerimi paylaşamazken öyle bir iş çıkar ki, 7-24 paylaşmak zorunda kalırsın. İşte o yüzden artık onu sosyal medyamdan sakınmayacağım. Bir de kendi iyi çıktığım fotoğrafları koymak aslında tarzım değil ama bu adamla fotoğrafım cidden az... 'Sizce Cemal hayatının normalini yaşamaya mı gitti, yarışmaya mı gitti?' bunu zamanla göreceğiz... 'Sizce sabır ve açlık performansı nasıl olacak?' Ben gerçekten yorum yapamıyorum.. Göreceğiz."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız