Çukur son bölümde Yamaç ve Vartolu’dan büyük oyun

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünün finalinde Baykal’a kurulan tuzak, ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı. Vartolu’dan intikam almak isterken bir sürprizle karşılaşan Baykal, karşısında iki kardeşi yani Yamaç ile Vartolu’yu buldu.

Haberler 20.03.2018 - 12:03

  • 1
    ‘Çukur’un dün yayınlanan 21. bölümünde Baykal, Nazım ve Emrah’ın kardeş oldukları gerçeğini onlara söyleyerek Çukur’u bitirmek üzere harekete geçti.
  • 2
    Koçovalılara ve Vartolu’ya savaş açan Baykal hiç beklemediği bir anda gafil avlandı.
  • 3
    Korumaları sayesinde Vartolu’yu kaçırdığını düşünen Baykal, bir anda karşısında Yamaç ile Medet’i buldu. Yamaç ve Vartolu’nun kusursuz planı sayesinde tuzağa düşen Baykal, kardeşlerin oyununa geldi.
  • 4
    Bölümde Yamaç’ın eline yeniden gitarı alıp Erkin Koray’ın ölümsüz eseri ‘Razıyım’ı söylediği an büyük beğeni toplarken, Vartolu’nun Yamaç’ın kardeşi olduğunu öğrenen Celasun’un Yamaç’tan hesap sorduğu an ise adrenalini doruk noktasına tırmandırdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız