Doğuştan zengin çocuklar

Ekonomi dergisi Forbes’un  servetini kendi yapan kadınlar  (Self-Made Billionaire) listesinde yer alan ünlü isimlerin çocukları, anneleri kadar zorlanmayacak. Onlar şimdiden, anne ve babalarının bırakacağı mirasla geleceğin en zenginleri listesinde yer almaya aday. İşte yüzlerce milyon dolarlık servetin mirasçısı olan o çocuklar...

Haberler 21.09.2020 - 14:52

  • 1
    Dünyanın en ünlü zengin çocukları belirlendi. Ailelerinden kalacak servetle şimdiden hepsi birer multi milyoner. Listenin zirvesinden Kylie Jenner'ın kızı Stormi var.
  • 2

    Alexis Olympia Ohanian / 265 milyon dolar


    Tenis efsanesi Serena Williams (38) ile Reddit'in kurucusu Alexis Ohanian'ın (37) kızları Henüz 3 yaşında. Biriken mirası 265 milyon dolar.

  • 3

    Bobby Lee Herd II  / 290 milyon dolar 

    Sosyal medya uygulaması Bumble'ın sahibi Whitney Wolfe Herd (31) ile milyoner Michael Herd'ün oğulları. Henüz 9 aylık. Mirası 290 milyon
    dolar.

  • 4

    Blue Ivy Carter / 467 milyon dolar

    Şarkıcı Beyonce (40) ile prodüktör Jay Z'nin (50) büyük kızları. 8 yaşında biriken mirası 467 milyon dolar. Şimdiden annesiyle seslendirdiği şarkı ile kazandığı bir Grammy ödülü var. Annesi de babası da orta sınıftan geliyor.

  • 5

    North West/ 550 milyon dolar

    Kim Kardashian (39) ile Kanye West'in (43) ekranlar önünde büyüyen kızı. 7 yaşında. Devralacağı miras bugün itibarı ile 550 milyon dolar. 3 kardeşi daha var.

  • 6

    Nour Giselle /610 milyon dolar

    Kozmetik markası Huda Beauty'nin sahibi Huda Kattan (36) ile Christopher Goncalo'nun kızları. 9 yaşındaki Nour'un mirası 610 milyon doları buldu.

  • 7

    Stormi Webster / 940 milyon dolar

    Kylie Jenner (23) ile rapçi Travis Scott'ın (28) kızı. Henüz 2.5 yaşında. 940 milyon dolar mirasın sahibi. Kendine ait gardırobunun değeri milyon dolarla ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız