Dünya Güzeli Azra Akın, Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin hakkında konuştu (Estetik polemiği)

2002 Miss World Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetik tartışmaları hakkında konuştu. Akın, "Bence sadece dış görünüşe bakılmamalı. Güzellik yarışması sadece onu kapsamıyor" dedi.

Haberler 04.10.2018 - 09:02

  • 1
    Yedi aylık hamile olan Miss Turkey 2002 birincisi Azra Akın, yakın arkadaşı Arzum Onan'ın Kadın adlı sergisine eşi Atakan Koru'yla beraber katıldı.
  • 2
    Güzel bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirten Akın, "Her şey çok güzel gidiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Bebeğimizin tekmeleri hissetmek harika bir duygu, mucize gibi bir şey" dedi.
  • 3
    Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmemeye çalıştıklarını söyleyen Akın, "Biz cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz bebeğimizin ve şu ana kadar bunu başarabildik. Bu bize daha çok heyecan veriyor. Hatta isim dahi düşünmedik. İsim konusuda çok zor bir durum. Birkaç isim düşünüyoruz ama karar veremiyoruz" şeklinde konuştu.
  • 4
    Miss World 2002'de birinci olan Azra Akın, Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin hakkındaki estetik tartışmalarının hatırlatılması üzerine, "Bence sadece dış görünüşe bakılmamalı. Güzellik yarışması sadece onu kapsamıyor. Yarışmada derece alanlar ülkemizi temsil edecekler. Onun için bundan sonraki yarışmalarda onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız