Dünyanın tartıştığı yarışma: Game 2: Winter

Dünya, Game 2: Winter isimli yeni televizyon programını tartışıyor. Açlık Oyunları'ndan (The Hunger Games) ilham alınan yarışmada; sigara, alkol, kavga, cinsellik hatta adam öldürmek serbest olacak.

Haberler 16.12.2016 - 08:44 Son Güncelleme : 16.12.2016 - 08:54

  • 1
    Rus milyoner Yevgeny Pyatkovsky’nin (35) organizasyonunu üstlendiği yeni televizyon programı Game 2: Winter içeriğiyle herkesi şaşkına çeviriyor.
  • 2
    Suzanne Collins'in Açlık Oyunları (The Hunger Games) isimli romanından beyazperde uyarlanan ve aynı isimli film serisinden ilham alınarak uyarlanan reality şov, Sibirya’nın vahşi doğasına bırakılan 30 yarışmacı arasındaki kıyasıya mücadeleyi ekranlara getirecek.
  • 3
    Vahşi hayvanlarla dolu ormanda dokuz ay boyunca hayat mücadelesi verecek olan yarışmacılar, eksi kırk derecedeki havada, onlara verilen bıçakla avlanarak karınlarını doyuracaklar.
  • 4
    Farklı farklı ülkelerden gelen 15 kadın ve 15 erkek, büyük ödül olan 5 milyon 700 TL için birbiriyle kıyasıya yarışacak.
  • 5
    Yarışma organizatörü Pyatkovsky’nin ifadesine göre; programda sigara, alkol, dövüşmek, cinsellik hatta adam öldürmek serbest olacak.
  • 6
    Yarışma şartlarını kabul eden katılımcılara şova dahil olmadan önce bir belge imzalatılacağını söyleyen Rus milyonere tepki verenlerin sayısı çığ gibi büyüyor.
  • 7
    İki bin gizli kamera kullanılarak 7/24 izlenecek olan yarışmacılar, internetten canlı olarak; İngilizce, Çince, Arapça, İspanyolca, Fransızca, Almanca izlenebilecek.
  • 8

    Game 2: Winter; şimdiden uçak yolculuğu sırasında bir adaya düşen ve yaşam mücadalesi veren insanların hikayesini anlatan tüm zamanların en iyi dizilerinden Lost ile karşılaştırılıyor. Ancak Sibirya soğuğunda hayatta kalmanın  tropik bir adaya düşen insanların hayat mücadelesinden çok daha zor olduğu ve yarışmanın izlenme rekorları kıracağı söyleniyor. 

  • 9
    Peki ama Game 2: Winter'ın ilham aldığı Açlık Oyunları filminin konusu ne?
    Açlık Oyunları orijinal adıyla The Hunger Games Amerikalı yazar Suzanne Collins tarafından yazılan, 2008'de yayımlanan gençlik romanıdır. Roman, uzak ve belli olmayan bir gelecekte Kuzey Amerika'da kıyamet sonrasında kurulmuş Panem'de yaşayan 16 yaşındaki Katniss Everdeen'nın ağzından anlatılmaktadır. Halk, gelişmiş bir şehir olan Capitol tarafından yönetilmektedir. "Açlık Oyunları" her yıl ülkenin on iki mıntıkasından seçilen 12-18 yaş arası bir kız ve erkeğin tek kişi kalana kadar savaştığı ve capitol halkı tarafından bir görsel şölen gibi sunulduğu bir televizyon programıdır.
  • 10

    Collins kitabı yazarken Yunan mitolojisinden ve günümüz Reality show'larından ilham aldı. Kitap, içinde California Young Reader Medal'ın da bulunduğu pek çok ödül kazandı, 2008'de Publishers Weekly tarafından yılın en iyi kitaplarından biri olarak seçildi. Beyazperdeye aktarılan film gişe rekorları kırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız