Elon Musk'ın X bebeği altı aylık oldu

Space X uzay şirketinin kurucusu Elon Musk ile şarkıcı Grimes'in X Æ A-XII adını verdikleri ama kısaca X diye çağırdıkları oğulları altı aylık oldu. Grimes'in paylaştığı son fotoğrafta X bebeğin uzaya ilgi duyması dikkat çekti. 

Haberler 02.12.2020 - 11:22 Son Güncelleme : 02.12.2020 - 11:25

  • 1

    Tesla ve Space X’in kurucusu Elon Musk ile birlikteliğinden bir bebeği olan ünlü şarkıcı Grimes, X Æ A-XII adını verdikleri oğlunun son halini paylaştı.

    32 yaşındaki şarkıcı, Instagram hikayesinde altı aylık olan oğlunun fotoğrafına yer verdi.

  • 2

    Adına kısaca X denilen bebeğin uzay temalı bir çocuk kitabına ilgi göstermesi dikkat çekti. Malum, babası Elon Musk, uzay çalışmaları ile gündemde. Space X şirketinin ürettiği Falcon 9 roketi, NASA ile ortaklaşa çalışma sonucu dört atronotla birlikte uzaya gönderilmişti. Roket, Musk'ın Tesla spor arabasını da uzaya taşımıştı.

  • 3

    Mayıs ayında doğan X bebeğin adı tartışma konusu olmuştu. Gerçek adı Claire Boucher olan 32 yaşındaki Grimes ile 49 yaşındaki dahi mühendis Elon Musk, bebeklerinin ilk ismini X, ikinci ismini AE A-XII ve soyadını da Musk olarak nüfusa kaydettirdi.<

  • 4

    Çift, oğullarına ilk olarak X Æ A-12 adını vermiş, daha sonra tamamen Rom rakamlarından oluşan bir isme dönüştürmüş, X Æ A-XII adında karar kılmıştı.

  • 5

    Grimes’in ilk, Musk’ın ise altıncı çocuğu olan bebekle ilgili doğumunun ardından paylaşım yapan Musk’ın annesi Maya Musk, torununa kısa X dediklerini açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız