Emma Watson'dan taciz mağdurları için girişim

Dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson, işyerinde cinsel taciz yaşayanlar için bir yardım hattı başlattı. Watson, "Sonunda, insanlar sorunun ölçeğini fark ediyor" dedi.

Haberler 06.08.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 06.08.2019 - 11:03

  • 1
    Kadınlara verdiği desteklerin yanı sıra, kadın hareketlerinde aktif bir rol oynayan ve aktivist kimliğiyle de tanınan Emma Watson, işyerinde cinsel taciz yaşayanlar için bir yardım hattı başlattı.


  • 2
    Son zamanlarda İşçi Sendikaları Kongresi tarafından yürütülen araştırmalar, iki kadından birinin işyerinde cinsel tacize uğradığını tespit etti ve Emma Watson bu nedenle duruma el attı.


  • 3
    Watson verdiği bir demeçte "Sonunda, insanlar sorunun ölçeğini fark ediyor. Uluslararası Çalışma Örgütü'nün işyerinde taciz anlaşması gibi küresel standartlarla, yeni bir önleme ve hesap verebilirlik ortamı görmeye başlayacağımıza inanıyorum" dedi.


  • 4
    Watson da dahil olmak üzere kamu bağışlarıyla finanse edilen yardım hattının amacı, kadınların ihtiyaç duyduğu yasal desteğin boşluğunu doldurmak.


  • 5
    Kadınlara yasaları ve sahip oldukları yasal hakları anlama ve kullanma konusunda tavsiye veren ve bilgileri sağlayan yardım derneği Rights of Women tarafından desteklenen ücretsiz yardım hattı tacize karşı bir hareket olarak başlatılan Time’s Up'ın adalet ve eşitlik fonu tarafından da destekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız