Gisele Bündchen'in Amerikan futbolcusu eşi Tom Brady'nin imzası altın değerinde

Süper model Gisele Bündchen ile evli olan ünlü Amerikan futbolu oyuncusu ve Super Bowl şampiyonu Tom Brady, son dört yılda imzasının değerini ikiye katladı. Brady imzalı fotoğraf, kask ya da toplar için binlerce dolar para ödemek gerekiyor. 

Haberler ntv.com.tr 15.02.2021 - 12:02

  • 1

    Ünlü süper model Gisele Bündchen’in Amerikan futbolcusu eşi Tom Brady'nin imzası altın değerinde. Tampa Bay Buccaneers forması giyen 43 yaşındaki sporcunun imzasının ederi, son dört yılda ikiye katlandı.

  • 2
    Tampa Bay oyuncusu, koleksiyoncular ve hatıra mağazaları için özel bir imza oturumu düzenliyor. Brady'nin imzasını taşıyan kaskın değeri, 3 bin 700 dolar.
  • 3

    Brady'nin Super Bowl fotoğrafının imzalı hali 2017'de 850 dolarken, 2021'de 1600 dolara yükseldi. İmzalı futbol topunun fiyatı bin dolardan 2 bin dolara çıktı. Mini kask, 2017'de 900 dolarken, şimdi 1800 dolar oldu. Tom Brady yazılı  Bucs forması da 1600 dolardan 3 bin dolara yükseldi. "LV MVP" yazılı imzalı Super Bowl kaskı için ise 3 bin 699dolr ödemek gerekiyor. 

  • 4
    2017'den bu yana Brady cephesinde çok şey değişti. Sporcu, New England Patriots'tan ayrıldı ve temelde tüm zamanların en büyük Amerikan futbolu oyun kurucusu olarak yerini aldı.
  • 5
    7 Super Bowl şampiyonluğu alan Brady, 5 kez de Super Bowl En Değerli Oyuncu Ödülü aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız