Gökçe Bahadır'dan evlilik sorusuna yanıt

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup olmadığı sorusuna yanıt verdi. 

Haberler 09.01.2022 - 12:58

  • 1
    Son dönemde Evlilik Hakkında Her Şey ve Kulüp dizileriyle gündemde olan oyuncu Gökçe Bahadır (40), önceki gün Etiler'de görüntülendi. Sete gittiğini ifade eden Bahadır, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
  • 2
    Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, ünlü oyuncu, zor geçen 2021 yılının kendisi için iş anlamında iyi geçtiğini dile getirdi.

    Bahadır, "Güzel bir yıl geçti, işler güçler olarak... Yeni bir yıla girdik. Güzel projeler oldu. Proje geldiğinde bilmiyorsun nerelere geleceğini. Sadece yaptığın işin iyi olması için uğraşıyorsun" dedi.

  • 3
    Muhabirlerin, "Müzikle çok ilgilisiniz. Albüm yapmayı düşünür müsünüz?" sorusuna yanıt veren Bahadır, "Ben oyuncuyum. Müzikal yapıyordum. Müziği çok seviyorum ve her an müzik için bir şeyler yapabilirim" dedi.
  • 4

    Sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup, olmadığı sorulan Gökçe Bahadır, "Kısmet artık..." diyerek yanıtladı.

    Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süre yalnız olan Bahadır, geçtiğimiz haziran ayında müzisyen Emir Ersoy ile birlikte "Sezenli Şarkılar" projesinde birlikte yer almıştı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüştü.

  • 5
    Emir Ersoy Bahadır ile ilişkisini hakkında, "Gökçe harika bir insan, 10 parmağında 10 marifet var. Oyunculuğu harika, çok güzel şarkı söylüyor. Çok mutluyuz" diye konuşmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız