Gözler Kim Kardashian’ın koruması üzerinde

Silahlı soygun sonucu mücevherleri çalınan Kim Kardashian’ın, soygun anında yanında olmayan koruması Pascal Duvier hakkında şüpheli iddialar var.

Haberler ntv.com.tr 06.10.2016 - 15:07

  • 1

    GÖZLER KORUMADA

    Kim Kardashian’ın Paris’te uğradığı soygunda 11 milyon dolarlık mücevherlerini çaldırmasının ardından gözler ABD’li reality şov yıldızının kişisel koruması Pascal Duvier’e çevrildi.
  • 2

    İFLAS ETTİ

    Silahlı soygun gecesi Kardashian’ın kardeşleri Kourtney Kardashian (37) ve Kendall Jenner (20) ile birlikte gece kulübünde olduğu öğrenilen Duvier’in iflas ettiği iddia edildi.
  • 3

    BİR MİLYON DOLARLIK BORÇ

    Daily Mail’in haberine göre iki çocuk babası Duvier’in Alman şirketi 10 hafta önce iflasını ilan etti. Özel korumanın bir milyon dolardan fazla borcu olduğu belirtildi.

  • 4

    İÇERİDEN YARDIM İDDİASI

    Öte yandan Fransız polisinin, beş soyguncunun içeriden yardım alarak Kardashian’ın odasına girdiği görüşünde olduğu iddia edildi.

  • 5

    POLİS KORUMADAN ŞÜPHELENDİ

    New York Post’a konuşan bir kaynak, “Fransız polisi, beş soyguncunun Kardashian’ın korumasıyla iletişim kurmuş ve yıldızın programına dair tüyo vermiş olmasından şüpheleniyor” dedi.

  • 6

    ESKİ KORUMA DA AYNI FİKİRDE

    Kardashian’ın eski koruması Steve Stanulis de saldırıyı içeriden birilerinin gerçekleştirdiğinden emin olduğunu söyledi.

  • 7

    KANYE WEST KARAR VERECEK

    People’a konuşan bir kaynak Duvier’in hala Kardashian ailesi için çalıştığını söyledi. “Aile için yeri doldurulamaz biri. Aile onu çok seviyor. Yeni haberler ailenin bu fikrini değiştirmiyor. Ama Kanye West ailesinin ihtiyaçlarını değerlendiriyor. Pascal’a ne olacağına karar veren tek kişi o” dedi.

  • 8

    KARDASHIAN'I SİLDİ

    Duvier’in hala Kardashian’lara hizmet ettiği söylense de TMZ’nin haberine göre özel koruma, tüm sosyal medya hesaplarından Kardashian’ın izlerini sildi.

  • 9

    "PASCAL'I SUÇLAYAMAZLAR"

    People dergisine konuşan bir kaynak, “Kim ya da ailenin Pascal’ı suçladığını hayal edemiyorum. O sadece Kim’in koruması değil, tüm ailenin koruması. İnanılmaz profesyonel ve bu aileyi fazlasıyla ciddiye alıyor. Muhtemelen Kim, Pascal kız kardeşleriyle birlikte dışarı çıktığında kendini otel odasında güvende hissediyordu” dedi.

  • 10

    "AİLE ONUN ÖNCELİĞİ"

    Bir başka kaynak da Kardashian’ın, başına gelen soygun olayında Pascal Duvier’i suçlamadığını söyleyerek, “Kim, Pascal’a kız kardeşleriyle birlikte gitmesini söyleyen kişi zaten. Odasında kendini iyi ve güvende hissetti. Pascal birkaç yıldır onlar için çalışıyor. Aile onun önceliği ve işini ciddiye alıyor” şeklinde konuştu.

  • 11

    EVİNE ÇEKİLECEK

    Kardashian’a yakın bir başka kaynak ise Kardashian’ın yakın zamanda çalışmaya başlamayacağını söyleyerek şunları anlattı:

    “Kim hala çok üzgün ve her şey bir anda normale dönmeyecek. Hemen çalışmaya başlamayacak ve evde çocuklarıyla kalacak. Hiçbir zaman böyle bir soyguna maruz kalacağını düşünemezdi. Şimdi her zamankinden daha fazla çocuklarını korumak için endişeleniyor. Onların dışarı çıkmalarını istemiyor.

  • 12

    ESKİ MÜŞTERİLERİ DE ÜNLÜLER

    Öte yandan Kardashian’ın şimdiki koruması olan Duvier’in eski müşterileri arasında Justin Timberlake, Christina Aguilera, Lana del Rey, Katy Perry, Black Eyed Peas, Fergie ve Pussycat Dolls gibi isimler var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız