Guardians of the Galaxy ekibi, James Gunn sahip çıktı

Eleştirdiği Donald Trump destekçileri tarafından geçmişte attığı cinsel içerikli tweetler deşifre edilen ve bu nedeniyle yapım şirketi Disney tarafından işine son verilen Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn’a, filmin oyuncuları sahip çıktı.

Haberler 02.08.2018 - 08:58

  • 1

    Marvel Sinematik Evreni’nde geçtiğimiz hafta sarsıcı bir olay yaşandı. Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn’ın artan Trump karşıtı söylemlerinin ardından Trump destekçileri harekete geçti.  Gunn’ın espri anlayışının çarpık olduğu bazı tweetler deşifre edildi. 

  • 2
    Çocuklarla ilgili cinsel içerikli şakaların da yer aldığı bu tweetler bir anda sosyal medyada büyük yankı uyandırınca Disney, yönetmenle bağlarını kopardığını açıkladı.
  • 3
    Bu da sosyal medyayı ikiye böldü. Bir grup Gunn’ın geçmişte yaptığı şakalar yüzünden kovulmasını kabul edilemez bulurken, bir grup da her konunun şaka olmayacağını savunuyordu. Bu süre zarfında sessizliğini koruyan Guardians of the Galaxy ekibi, konuyla ilgili toplu bir mesaj yayınladı.
  • 4
    Altında Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Michael Rooker ve Pom Klementieff’ın imzaları bulunan metinde oyuncular Gunn’ı tamamen desteklediklerini belirtti.
  • 5
    Gunn’ın hayatlarında önemli bir noktada olduğunu belirten oyuncular, gelecekte de tekrar Gunn’la çalışmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Linç kültürünün sonlanmasını dilediklerini yazan ekip, yaşanan politik bölünme yüzünden kişilerin kurban edildiğine dikkat çekiyor.
  • 6
    Üçüncü filmin 2019’un ilk aylarında çekimine başlanması bekleniyordu. Disney cephesinden Gunn’la ilgili farklı bir karar çıkmadığı sürece ekip yeni bir yönetmenle yola devam edecek
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız