Haftalık burç yorumları (14-20 Eylül 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)

Pazartesi günü çevresi tarafından beğenilmeyi, takdir edilmeyi isteyen Aslan burcundaki Venüs ile zorlu değişimlerin kahramanı Boğa’daki Uranüs’ün mücadelesi ilişkilerde ani inatlaşmalara, son anda kopmalara ya da gerginliklere neden olabilir. Savaşçı gezegen Mars’ın benlik duygusunu körükleyen geri hareketi bu görünümün etkisini artırabilir. Dolayısıyla kişisel doğrularınızdan uzaklaşmadan karşınızdakilerle ılımlı ve barışçıl bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterin. Diğer yandan sonbaharın dinginliğini anlatan Eylül ayında bu hafta, Perşembe günü, Başak Yeni Ayı’nın sağlam, güvenilir temellere dayanan, disiplinli, hizmet odaklı, çevresindekilere karşı faydalı olmayı hedefleyen enerjisini deneyimleyeceğiz. Haftanın ilk yarısında Oğlak burcunda çalışma, sorumluluklar, sınırlar, kurallar, yöneticiler, bürokrasi ve zaman yönetimi gibi kavramları temsil eden Plüton ve Satürn ile olumlu etkileşim içinde olan Güneş, iş hayatımıza, finansal planlarımıza, sağlıklı yaşam koşullarımıza çeki düzen getirecek. Bu Yeni Ay’ın başlangıç gücünü tembellik yapmadan, özveriyle değerlendirmeli, elimizden gelenin en iyisini yaparak, uzun zamandan beri göz ardı ettiğimiz konulara pratik çözümler üretmeliyiz. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)

Haberler ntv.com.tr 14.09.2020 - 09:37

  • 1
    Cuma günü Yeni Ay’ın yöneticisi düşünce ve fikirleri temsil eden Terazi’deki Merkür, bilgi ve kültürün kaynağı, fırsat, bolluk, bereket ve abartının sembolü Oğlak’taki Jüpiter ile etkileşim içine girerek, duygu ve düşüncelerimizi coşkulu bir şekilde dile getirirken, sahip olduğumuz sınırları aşma isteğimizi güçlendirebilir. Abartılı fikirlerle farklı felsefeler, dünya görüşleri bir anda bizi içine çekebilir. Ayağımızı yere sıkı basarak, Yeni Ay sürecinde öğrendiğimiz yenilikleri kendimize ve çevremize zarar vermeden deneyimleyebiliriz. Bazılarımız ise toprak alım-satımı, ekim-dikim işleri ile uğraşmaya heves edebilir. Bu etki altında ortaklıklar, iş paylaşımları artabilir, bir takım oyuncusu olmak bize zevk verecektir. Hak, hukuk, adalet konularında bağımsız fikirleri savunmak hepimiz için önem taşır.
  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu:

    Pazartesi günü aşk hayatınızda kıvılcımın ateşi birden orman yangınına dönüşürse hiç şaşırmayın. Stresli yaşam temponuz partnerinizle aranızdaki ilişkiyi bir anda gerebilir. Duygu ve düşüncelerinize hakim olmalı, saman alevi gibi parlamadan önce sevdiğinizin de haklı olduğu tarafları göz önünde bulundurmalısınız. Salı gününden itibaren toprağın size sunduğu güveni, yaşam döngüsündeki önemini yeniden anlamlandıracağınız bir Yeni Ay haftasına “Merhaba” diyorsunuz. 25 derece Başak’ta meydana gelecek Yeni Ay haritasında yükselen Yay burcu, sizi uzak diyarlarla buluştururken, özellikle iş ve kariyer hayatınızda önemli başlangıçlara adım atmanızı sağlayacak. Güvendiğiniz kişilerle ter, çaba ve gayretle el ele vererek, yeni hedeflere doğru ilerlemeye başlarsınız. Başağın titiz, mükemmeliyetçi ruhu mesai arkadaşlarınızdan destek alacağınızı da vurgular. Sağlıklı yaşamak, detoks yapmak, bu dönemde özellikle sindirim ve boşaltım sisteminize iyi gelecektir.  

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

    Bu hafta sağlam temellere dayanan yaşam şartlarınızı aniden kökünden değiştirmek isteyip, yeni filizlenen ilişkilere, hobilere ve sosyal ilişkilere yelken açarsınız. Diğer yandan çocuğunuzun başarılarıyla gurur duyacağınız bir sürece adım atabilirsiniz. Bazı Boğa burçları ise çocuk sahibi olmaya karar verebilirler. Komisyon işleri, aracılıkla ilgili faaliyetler ya da şans oyunlarından yana yüzünüz gülebilir. Spor yapmak, sanatla uğraşmak, sosyal etkinliklere vakit ayırmak, farklı kişilerle arkadaş olmanıza zemin hazırlayacaktır. Hafta boyu Güneş'in yapı kuran, değiştiren, dönüştüren kurallar zincirinin temsilcileri Plüton ve Satürn ile kurduğu olumlu etkileşim sayesinde, yeni yeteneklerinizi keşfedebilir ya da yaşam felsefenizi güçlendiren farklı bakış açıları edinirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde miras ya da ortak projelere el atmak konularıyla ilgili yeni gündemler oluşabilir. Cuma günü spiritüel, mistik konulara karşı abartıya kaçan ilgi duyabilir, bu konularla ilgili bir lider kişiyle yollarınızı kesiştirmeyi arzu edebilirsiniz.

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:

    Ev ve özel hayatınızda neler başlatmak istediğinize bu hafta karar vermelisiniz. Yaşamınızı farklı bir ülkede ya da evde mi sürdürmek istiyorsunuz? Gayrimenkul ya da toprak yatırımları konusunda artık son etaba mı girdiniz? Siz ve aileniz için en doğru kararı alarak bundan sonraki yaşamınıza ait temel değişimlere artık start verebilirsiniz. Hafta boyu Başak ve Oğlak gibi toprak burçları arasında meydana gelecek olumlu etkileşim, sizin gibi zihninde çeşitli fikirler uçuşan bir insanı bile aniden kararlı bir hale getirip, bu kararları harekete geçirme isteği doğurur. Toprakla uğraşmak, ekmek biçmek, aileden kalan mal ve mülkü değerlendirmek bu haftaki Yeni Ay'ın size taşıyacağı önemli konu başlıkları arasında yerini alacaktır. Cuma günü yönetici gezegeniniz Terazi’deki Merkür’ün bilgelik ve şansın habercisi Oğlak’taki Jüpiter ile kuracağı gergin etkileşim partnerinizle aranızda ani gerilmelere neden olabilir, özellikle tutku ve sahiplenme isteği nedeniyle aranızda duygusal krizler meydana gelebilir. Maddiyat ile ilgili konular hafta sonuna doğru canınızı sıksa da pratik zekanız ve sorunlara hızlı çözüm bulan kişiliğinizle her şeyin üstesinden gelebilir böylece yeni ayın taze ışıklarını gölgelenmekten kurtarırsınız.

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:

    Yönetici gezegeniniz Ay, bu hafta Başak burcunun 25. Derecesinde hayatınıza pek çok yenilik taşımaya hazırlanacak. Yay burcunun yükseldiği haritada Yeni Ay coşkusu, size uzun zamandan beri emek verdiğiniz iş projeleri ile ilgili olumlu geri dönüşleri sağlayarak, mutlu başlangıçlar yaptırtabilir. Fakat kariyer alanınızda geri giden Koç burcundaki, Mars’ın etkisiyle, kendinizi bir anda yoğun iş temposuna kaptırmamalısınız. Herkese faydalı olmaya çalışırken, sağlığınızı asla tehlikeye atmamalı, aşırı yorularak fizik ve ruh sağlığınızı zorlamamalısınız. Herkesin eli ayağı olurken çevrenizden yardım istemek en doğal hakkınız olacaktır. Cuma günü ev ile iş arasındaki düzen arasında denge kurmaya çalışırken menfaatini düşünen kişilere karşı kişisel taleplerinizi de dile getirmelisiniz. Unutmayın ki hayat dengeli bir çizgide ilerlerse huzur ve mutluluk verir. Hafta sonu Terazi burcuna geçen Ay’ın etkisiyle gerek özel gerekse iş hayatınızda uyumlu ilişkilerin arayışına girerek, size iyi gelen, ruhunuzu besleyen kişilerle vakit geçirmelisiniz.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:

    Pazartesi günü iş hayatınızda sizin başarılarınızı ve liderlik gücünüzü hazmedemeyen bir yöneticiyle aranızda aniden bir gerginlik meydana gelebilir. Belki de bu durum annenizle aranızdaki bir konuda kendini gösterecektir. Bu gerilimli süreci sakinlik, tevazu ve hoşgörüyle yönetmeli, neşeli ve korumacı tavrınızı takınmalısınız. Tüm anlaşmazlıkların barışçıl duygu ve yaklaşımlarla hızlı bir şekilde çözümlenebileceğini sizden başka hiç kimse daha iyi bilemez. 17 Eylül’de meydana gelecek olan Başak’taki Yeni Ay sayesinde, uzun zamandır ermek verdiğiniz çalışmalardan kazanç ve gelir elde etmeye başlarsınız. Bu Yeni Ay ile birlikte çalışma düzeninizde ve mesai arkadaşlarınızla ilişkide köklü değişimler gündeme gelir. Cuma günü kardeş ve yakın akrabalarınızla uzun zamandan beri üzerinde vakit harcadığınız bir konu hakkında son kararları almak istersiniz. Bir yatırıma girmek ya da yatırımı sonlandırmak için şimdi yapacağınız atılımlar Kasım sonrasında daha kalıcı hale gelir. Bu günler, yoğun ve sorumluluk yüklü olmasına rağmen aşka vakit ayırın.  

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu:

    Bu hafta evrenden ne isterseniz dileyebilirsiniz çünkü Perşembe günü burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay, gönlünüzden geçenleri sizin için gerçekleştirmeye hazır olacak. Şubat ayından beri uğraştığınız her konuda emeklerinizin karşılığını almaya artık hazırsınız. Hizmet ederek ve çevrenizdekilere faydalı olarak yaptığınız tüm işlerde takdir görmeyi hak ediyorsunuz. Hafta boyunca Oğlak burcundaki hayatı kökten değiştiren gezegenlerle burcunuzdaki Güneş’in kurduğu olumlu etkileşim gerek aşk gerekse iş hayatınızda değişen koşulları avantaja çevirmenize destek verecektir. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün ilişkileri dengeye oturtmaya çalışırken fark etmeden bir mücadele içine girmesine dikkat etmekte fayda var. Maddi konularla ilgili abartıya kaçan ütopik hayaller kurmadan elinizdekilere yetinirseniz daha mutlu olursunuz. Ne de olsa önünüzde uzanan yeni başlangıçlarla dolu yola yeni çıkıyorsunuz. Şansınız, sevginiz, bereketiniz bol olsun. Strese girmeye, “Neden en iyisi olmuyor?” demeye hiç gerek yok.

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:

    Zihninizdekileri eyleme geçirmenize destek veren Yeni Ay ile aydınlanan bir haftadasınız. İç sesinizin gücünü artık dışarı yansıtma vakti geldi. Bilinçaltınızda sakladıklarınızdan yararlanacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Uzun zamandan beri size stres yaratan ailevi konulara pratik çözümler bulmak isteyip, hayat tarzınızı temelden değiştirmeye çok hazırsınız. Gökyüzünde baskın olan toprak enerjisi, size kalbinizden ve aklınızdan geçen his ve fikirleri eyleme geçirmek için önemli bir destek verecek. Bu etkiyle misafir ettiğiniz iletişim ve beceri gezegeni Merkür’ün Oğlak burcundaki şans, bolluk, bereket, fırsat gezegeni, abartmayı seven Jüpiter ile kurduğu etkileşim sayesinde, özgüveniniz artacağı için fikirlerinizi dobra dobra ifade edebilirsiniz. Karşınızda Koç burcunda geri giden Mars ise her an çatışmaya hazır bir tavır içine girebilir. Bu nedenle karşınızdakilerin de söylediklerine kulak vermeyi unutmayın. Zira çevresiyle sizden daha iyi denge kurmayı hiçbir burç bilemez. 

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:

    Bu hafta Perşembe günü Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’ı geleceğe ait ümitler, topluluklar, arkadaşlıklar alanınızda misafir edeceksiniz. Demek ki sosyal hayatınızda yeni bir döneme adım atıyorsunuz. Sivil toplum kuruluşları ile ilgili çalışmalarınızda hızlı bir dönem sizi bekliyor olacak. Hizmet ettiğiniz yaşam alanlarında, disiplinli ve titiz çalışmalarınızla takdir göreceğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlıkla gelen yeni gönül hikayelerine göz kırpmak enerjinizi yükseltir. Unutmayın hayatın da keyfini çıkartmak son derece önemli. Sadece çalışmaya, üretmeye ve faydalı olmaya odaklı bir hayatın taşıyacağı yük ve sorumluluklar, sonunda sağlığınızı yorabilir. Hafta boyunca Başak burcundaki yardımsever ve üretken Güneş’in kural koyucu, kısıtlayıcı ve dönüşümün lideri Satürn ve Plüton gibi güçlü gezegenlerle kuracağı olumlu etkileşim, hayata bakış açınızı değiştirmeye destek verir. Bu etkiyle toprak ya da gayrimenkule yatırım yapabilir, kardeş ya da yakın akrabalarla yeni bir işe adım atabilirsiniz. Diğer yandan, kağıda döktüğünüz fikirlerinizi daha geniş kitlelerle buluşturmak için farklı tanıtım kanallarından yararlanabilirsiniz. Araba almak ya da değiştirmek isteği bu görünümün en sıradan etkisi olacaktır. Arkanızdan konuşulanlara kulak tıkamak yeterli olur, tartışmaya hiç gerek yok. 

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu:

    Perşembe günü, 25 derece Başak’ta meydana gelen Yeni Ay haritasında sizin burcunuz yükseliyor. Demek sonbahar ile beraber gerek iş gere özel hayatınızda temel değişikliklerin zamanı gelmiş. Yeni bir işe geçmek ev yaşantınızda köklü değişikliklere adım atmak için başlama düğmesine basabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir iş kurmak isteyenler Koç burcunda geri giden Mars’ın 15 Kasım’daki düz hareketine geçmesini beklemeliler. Bu şekilde yeniliğin kolay bir akış içinde hayatınıza dahil olması mümkün olur. Kariyerinizde parlayan Güneş, Oğlak’ta seyahat eden kurallar ve düzen ustası Satürn ve değişimi kaçınılmaz kılan Plüton ile olumlu etkileşimde kalarak, maddi kazancınızda hatırı sayılır bir güvenceyi size taşıyacaktır. Gizli alanınızda yürüttüğünüz ilişkiler kafanızı karıştırmadan, maddi kaynaklarınızı doğru kanallara yönlendirmeli her kafadan çıkan sese kulak asmamalısınız. Tabii kişisel fikirlerinizde de abartıya kaçmak, ütopik hayallerin peşinden gitmek uzun vadede size olumsuzluk olarak geri döner. Hafta başında yurt dışı veya hukuki bağlantılarınızla ilgili takip ettiğiniz işler ve konularda ani yön değişimi gündeme gelecektir. Bu konuyu sabırla çözmeyi denemelisiniz.

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:

    Bu hafta hayat planınızın duvarlarını daha sağlam örme fırsatıyla karşı karşıya kalacaksınız. Zira Perşembe günü Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay, burcunuzda seyahat eden yönetici gezegeniniz Satürn ve Plüton’dan destek alarak, yaşam felsefenizde önemli başlangıçlar ve atılımlar yapmak için size ışık tutacak. Eğitsel konular yurt dışı yatırımları, bürokratik işlemlerle ilgili bu dönemde epey yol kat edersiniz. Zira yaklaşık 2.5 senedir çaba harcadığınız konuların bu dönemde artık meyvesini toplama aşamasındasınız. Fazla mütevazi olmadan beceri ve yeteneklerinizi harekete geçirmek için sakın geç kalmayın. Artık bundan sonra çalışarak, üreterek dinlenmek size daha çok yakışacak. Az çalışarak kendinize ve çevrenize aynı faydayı sağladığınızı gözlemleyeceksiniz. Cuma günü iletişim gezegeni Terazi’deki Merkür’ün bilgi kaynağı Jüpiter ile kurduğu zorlu etkileşim, fikirlerinizi, abartarak çevrenizdekilere kabul ettirmek isteği yaratabilir. Her durumda ılımlı olmaya özen gösterin.

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu:

    Perşembe günü Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ortak maddi kazançlarınıza ışık tutacak. Artık finansal açıdan daha rahat hareket edebileceksiniz. Bu dönemde ortaklık tekliflerine sıcak bakabilir, yeteneklerinizi değişik projelerde hayata geçirebilirsiniz. Eşinizin kazancında da olumlu bir artış olabilir. Spekülatif alanlarda yatırımlarınızı değerlendirmek için konusunda uzman kişilerde destek almalısınız. Geri plandan sizi destekleyen kurum ve kuruluşların kurallarını sorgulamadan uygulamak, size kolaylık sağlayacaktır. Eklem ve kaslarınızdaki hassasiyet için MR gibi analizlere başvurabilirsiniz. Koç burcunda geri giden Mars, kardeş ve yakın akrabalarınızla ilişkilerde uzlaşılması zor sorunlara hızlı çözümler üretmek ister.

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu:

    Perşembe günü Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, ikili ilişkilerinize damgasını vuracak. Uzun zamandan beri bir türlü netleşmeyen konularla ilgili yeni ve kalıcı başlangıçlar yapmaya artık hazırsınız. Size geri adım attıracak koşulları arkanızda rahatça bırakabilir, yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Gerek özel gerekse iş hayatınızda ikili ilişkilerden destek ve çaba alırsınız. Hukuki meselelerinizde önemli gelişmeler kaydedeceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlık ve gıda sektörüyle uğraşmak yeni gündeminiz arasında yer alabilir. Bu dönemde hayatınıza giren kişiler sizi olumlu yönde değiştirmek, dönüştürmek görevi üstleneceklerdir. İletişim gezegeni Terazi burcundaki Merkür’ün etkisiyle maddi paylaşımlarınızda aksayan şartları ortadan kaldırmak için cesaretle harekete geçmek isteyeceksiniz. Bu gökyüzü görünümü geleceğe at ümitlerinizde geri dönmeyecek değişimler yaratacaktır. Arkadaşlarınızla daha derin bağlar kurma zamanı. Para alanınızda geri giden Koç burcundaki Mars, size gerekli gereksiz harcamalar yaptırabilir. Bu konuya dikkat etmelisiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız