Haftalık burç yorumları (7-13 Eylül 2020) 

Haftaya, Ay’ın sakin, dingin, konforu seven, dostluğa önem veren Boğa burcundaki keyifli yolculuğu ile adım atıyoruz. Demek güvenli bulduğumuz yaşam alanlarını beslemeye çaba harcayacağımız günlerden geçeceğiz. Finansal konularda işimizi sağlama almak için Ay, Başak burcundaki Merkür ve Güneş’ten kuvvet alacak. Toprak ve gayrimenkulle ilgili sorunları gidermek, yatırımlarımızı değerlendirmek için önümüze birçok fırsat çıkabilir. Hafta ortasında Oğlak burcundaki Jüpiter de bu topraklanmaya destek vererek, fikirlerimizi somutlaştıracak, sağlam temeller atmamıza yardımcı olacak. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)

Haberler ntv.com.tr 06.09.2020 - 09:25 Son Güncelleme : 06.09.2020 - 09:26

  • 1

    10 Eylül Perşembe günü 15 Kasım’a kadar savaş, mücadele, cesaret, eril enerjiyi temsil eden Mars geri hareketine başlıyor. 28 Haziran’da hızlanan olaylar, ateşlenen ilişkiler, riskli heyecanlar, yeni başlangıçlar, yarışçı duygular, tam bitme çizgisine ilerlerken yaklaşık 2 ay boyunca sanki havada kalacak. Yarışçı ruhuna gem vurulan savaş gezegeni Mars bu konumdayken sinirli, agresif, öfkeli, hatalı karalar almaya ve kazalara açık bir kimlik üstlenebilir. Bu etkinin sonucu ilişkilerde ani patlamalar, hızlı başlayan hızlı biten arkadaşlıklar ve bencil davranışlar ön plana çıkacaktır. İyice tartıp düşünmeden yapılan yatırımlarda maddi kayıplar da canımızı yakabilir. Bu nedenle Kasım ayının ortasına kadar temkini elden bırakmadan, elimizden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıp, güven duyduğumuz konuları güçlendirmeliyiz. Cuma günü hayaller ve idealleri sembolize eden Neptün ile Başak burcunda gerçeklik peşinde koşan Güneş’in karşı karşıya hizalanması sonucunda, odaklandığımız hedefle ilgili kafamız karışabilir. Gerçek sandığımız rüyadan artık uyanma zamanı. Hafta sonu Yengeç burcundaki Ay sevdiklerimizle bizi buluştururken, Aslan burcundaki Venüs, yaralı şifacı Koç’taki Kiron’la uyumlu etkileşim içine girerek, benlik duygumuzu birlik bilinci için kullanmamıza fırsat tanıyacak.

  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu

    Bu hafta başında finansal güvenliğinizi koruma altına almak isteyecek, bu doğrultuda önünüze çıkan fırsatları sevinçli bir sürprize dönüştürebileceksiniz. Gayrimenkul yatırımları, toprak alım satımı gibi konular gündeme gelebilir. Organik tarım, sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi toplamak, sizin için daha anlamlı hale gelecek. 10 Eylül’de savaş boyalarınızı sürmeye hazırlanın. Özellikle ikili ilişkilerde adeta rüzgar tersten esecek. Bencil, egoist, öfkeli davranışlarla karşınızdaki naif kişilerin kalbini kırıp, hayatınızdan çıkıp gitmelerine izin vermemelisiniz. Bu nedenle içinizdeki saatli bombayı etkisiz hale getirmek için yoga, masaj, sauna, spa gibi rahatlatıcı aktivitelerden yararlanmalısınız. Migren, sinüzit, alerji gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

    Burcunuzda Ay seyahat ederken haftanın ilk günlerinde kişisel bakımınıza özen göstermek isteyeceksiniz. Estetik görüntünüz çevreniz tarafından takdir edilir. Güneş’in Başak burcundaki yolculuğu, sevdiğiniz kişiyle geleceğe yönelik daha ciddi kararlar almak istemenizi tetiklese de, denizler kahramanı, hayaller prensi Neptün yarattığı sis etkisiyle bu konuda eyleme geçmenizi zorlayabilir. Hayal ettiğiniz ilişkiye bir türlü ulaşamadığınızı hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu unutmamalı, Eylül sonunda Terazi burcundaki Yeni Ay’ın size sunacaklarını beklemelisiniz. Ayrıca yurt dışı ilişkilerinizde gelişmelere açık olacaksınız. 10 Eylül’de 2 aylık geri hareketine başlayacak olan Koç burcundaki Mars, arka planda hakkınızda ileri geri konuşanların sözlerini size taşısa da, hiç sinirlenmemeli sakinliğinizi korumalısınız. Ayrıca sağlıkla ilgili ani bir rahatsızlık ortaya çıkarsa, sebebinin tamamen stres olduğunu unutmamalısınız. Hastalık hastası olmamaya özen gösterin. Sevdiğiniz doğayla kucaklaşmanızı öneririz.

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

    Çarşamba günü Ay’ı misafir ederken, ev yaşantınızda parlayan yaşam enerjisi, kimlik göstergesi Başak burcundaki Güneş, yüksek öğrenim ve inançların savunucusu, bolluk, bereket kahramanı Oğlak’taki Jüpiter ile etkileşim kurarak, aileden kalan mal varlığını gündeme getirir. Bu dönemde yatırımlarınıza yön vermek isteyecek, belki de uzun zamandan beri oturduğunuz evde köklü değişimler yapmaya karar vereceksiniz. 10 Eylül’de geri hareketine başlayacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars’ın etkisiyle arkadaşlarınızla aranızda incir çekirdeğini doldurmayan nedenlerden ötürü tartışma ve gerginlik gündeme gelebilir. Bu nedenle bazı arkadaş gruplarınızla yollarınızı ayırmak istersiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizde keskin virajlı dönemeçlere girerken temkinli olmalı, sonunu görmediğiniz mesafelerde hızınızı düşürmelisiniz. Hafta sonu yaratıcılığınızı artıran Aslan’daki Venüs’ün yaralı savaşçı Kiron ile kurduğu bağ, ben yerine biz demeyi bir kere daha size hatırlatır.

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

    Bu hafta teknenizi güvenli limanlara doğru ilerletebileceksiniz. Dostlar ve arkadaşlarınızla hayata bakışınızı dönüştürmek için ani kararlar alıp, sanki aranızda bir değişim oyunu oynamaya başlarsınız. Bu sayede fikirlerinizi paylaşarak, geleceğe dair öne adım atarken yaşadığınız tereddütleri ortadan kaldırmayı başarabilirsiniz. Zira 10 Eylül-15 Kasım arasında geri harekette kalacak olan Koç burcundaki Mars, size Haziran’dan beri dış dünyada sunduğu fırsatların olumlu olumsuz taraflarını ortaya koyacak. Bazı otorite figürlerine karşı hakkınızı korumak için mücadele vermek isteyeceksiniz. Ayrıca bu dönemde annenizle sert diyalog kurmaktan kaçının. Hafta ortasında bolluk ve bereket temsilcisi Jüpiter’in ikili ilişkilerinizde uzun zamandan beri beklediğiniz dayanışmayı sağlaması sizi mutlu eder. Özellikle kardeş ve yakın akrabalarla ortak kararlar alıp, gelecek yatırımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Eğitsel konularla ilgili yeniliklerle karşılaşabilirsiniz.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

    Bu hafta iş ve kariyer hayatınızda önemli olaylar bir yandan sonlanırken diğer yandan adeta kök saldığınızı hissedeceksiniz. Sahip olduğunuz değerleri yatırıma çevirmek, gelecekteki maddi güvenceniz için önem arz eder. Fakat 10 Eylül’de Mars’ın geri hareketi başlayacağı için, güveneceğiniz kişileri doğru seçmelisiniz. Özellikle yurt dışı bağlantısı olanlarla ilgili sizi hayal kırıklığına uğratanlar olabilir. Bu dönemde yeni projelerinizi kendinize saklamalı, herkesle paylaşmamalısınız. Yeni bir sektöre geçmek, toprak, emlak alım satımıyla uğraşmak, gündeme gelebilir. Mesai arkadaşlarınızın size verdiği destekle iş hayatınızda arzu ettiğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz.  Cuma günü para tahsilatlarınızda aksamalar meydana gelebilir. Sanat, sezgi gücünün yükseldiği bir dönemde olduğunuzu da unutmayın.

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu

    Bu hafta zihninizdeki fikirleri hayata geçirecek ciddi fırsatlar önünüze çıkar. Akıllıca hareket etmeli değişen dünya düzenine ayak uydurarak değerlerinize sahip çıkmalısınız. Boğa burcundaki yolculuğunu sürdüren Ay, burcunuzdaki Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür ile kurduğu uyumlu etkileşim sayesinde, yurt dışı, yabancılar, uzaklarla ilgili olaylarda size ışığını olumlu bir açıdan yansıtır. Çarşamba günü bolluk ve bereket temsilcisi Oğlak’taki Jüpiter’in de bu etkileşime kol kanat germesiyle, aşk, çocuk, hobi, yaratıcılık, eğlence, komisyon ile yapılan çalışmalar alanınızda rahatlayarak dengeyi yakalayabilirsiniz. Fakat cuma günü Güneş ile hayaller, aldanmalar, dağılmaları temsil eden Neptün’ün karşı karşıya hizalanması, sizin iki konu, iki kişi arasında karar vermekte zorlanmanıza neden olur. Gerçek ve hayali birbirinde ayırt etmeyi başarırsanız gelecek için beslediğiniz ümitleri gerçekleştirme şansınız artar. Aksi takdirde pusulasını kaybeden kaptan gibi engin denizde yönünüzü şaşırma ihtimaliniz yüksek olacaktır. Diğer yandan 10 Eylül’de geri hareketine başlayacak olan Mars, ortak maddi paylaşımlarınızda kontrolsüz bir harcama ve kriz gündeme getirebilir.

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

    10 Eylül’de ilişkilerin dinamosu Mars’ın Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla, bu hafta denge ararken karşınızdakilerin dengesizlikleriyle şaşkınlığa uğrayabilirsiniz. Partnerinizin, öfke, aşırı cesaret, bencilliğe varan kişisel isteklerini üstünüze almamalı tamamen içinde bulunduğumuz gökyüzündeki zorlu görünümden kaynaklı olduğunu düşünmelisiniz. 15 Kasım’a kadar evren adeta sizin sabrınızı test edecektir. Bu dönemde ayrılıklar, kopmalar meydana gelse de bir yandan eski ilişkilerinizle yeniden yüz yüze gelebilirsiniz. Yaşadıklarınızın bir sonraki dönem için kendi ve çevrenizdekilerin hayrına olduğunu düşünerek, sakinliği ve hoşgörüyü elden bırakmamalısınız. Ortaklık tekliflerine sıcak bakmak sizin açınızdan doğru olmaz. Çarşamba günü arka plandan yürüttüğünüz bir projede ilerleme fırsatı yakalarsınız. Haftanın son günü yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan’daki sahnesi yaralarımızı saran Koç’taki Kiron ile birlikte daha dramatik, izleyenleri derinden etkileyen bir performansa dönüşebilir. Bu sayede kişisel çıkarlarla grup enerjileri olumlu bir etkileşime girebilir.

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

    Hafta başında Boğa burcunda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerinizde güven duygusunu geliştirirken, gerek iş gerek özel hayatınızda size kalıcı kararlar aldırtır. Topluluklar ve geleceğe ait hedeflerinizi temsil eden Başak burcundaki Güneş ve Oğlak’taki bolluk bereket temsilcisi Jüpiter ile görkemli bir üçlü oluşturarak zihninizden ve kalbinizden geçenleri bir senteze ulaştırmayı başaracak. Yeteneklerinizi ön plana çıkarırken iç dengenizde huzur yakalamak istersiniz. Bu dingin tabloyu 10 Eylül’de yöneticiniz Mars’ın Koç’taki geri hareketi bozabilir. Aman buna karşı dikkatli olun! Zira gündelik hayatınızda mantar gibi bir anda patlak veren tansiyonu yüksek diyaloglar ve ilişkiler ortasında kalabilirsiniz. Sinir sisteminiz bundan yorulacağı için baş ağrısı, görme bozukluları, alerjik reaksiyonlardan etkilenirsiniz. Bu yüzden yaşam temponuzdaki dengeyi yoga, yüzme, doğada vakit geçirme gibi dingin seçimlerle yakalamalısınız. Hafta sonu Aslan’daki Venüs iel yaralarımızı saran kahraman Kiron arasındaki güçlü bağlantı, sosyal ilişkilerinizde yaşam deneyimlerinizi geniş kitlelerle paylaşmanızı tetikleyecektir. Hayatınızdaki bir kadın figürü ile olan bağlantınız önce sizi zorlasa da ardından şifa verir.

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu

    Bu hafta sakince bir köşede durup omuzlarınızdaki yük ve sorumluluklarınızı teker teker bir limana taşırsınız. Zira Toprak elementindeki gezegenler arasındaki güçlü dayanışma, uzun zamandır çabaladığınız, peşinden koştuğunuz işlerin olumlu sonuçlanıp size ödül taşımasına destek olur. İş değiştirmek ya da kurmak, terfi etmek kapınızı çalabilir. Toprakla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Hem kendinize hem çevrenize fayda sağlayacak çalışma ve çabalarınızın karşılığını artık alacağınız günlerden geçiyor olacaksınız. Bu ahengi bozacak gibi görünen Koç burcundaki Mars’ın 10 Eylül’deki geri hareketi, size Haziran’dan beri hızlı gelişen olayları sindirip tekrar ele almanız için aslında bir şans tanır. 15 Kasım’a kadar olan bu dönemi eksik ve kopuk iş ve ilişkileri onarmak, onarılmayanlardan uzaklaşmak olarak değerlendirmenizi öneririz. Hafta sonu ev ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşar ya da su borularıyla baş etmeniz gerekebilir. Aslan burcundaki Venüs’ün Kiron ile kurduğu etkileşim, aşktaki eski bir yarayı şifalandırmanıza ve egosal düşüncelerden uzaklaşmanıza sebep olacaktır.

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

    Bu hafta çadırınızın tüm kazıklarını sağlam temellere oturtabilirsiniz yeter ki, 10 Eylül’de geri hareketine başlayacak olan Koç burcundaki Mars’ın size oynadığı ikili oyunlara kanmayın. Aceleci, riski seven, dobra, güdüsel enerjiye açık bu gezegen, 15 Kasım’a kadar bir zincirle ağaca bağlandığını fark ettiğinde kontrolünü kaybedip, sağa sola çatıp, saldırgan bir ruh haline bürünebilir. Bu etki özellikle ev hayatınızda meydana geleceği için, istek ve menfaatlerinizi yerine getirirken ailenin diğer bireyleriyle aranızdaki köprüleri sakın yıkmayın. Hafta ortasında Başak’taki Güneş ve Merkür’den aldığınız destekle uzaklar, akademik konular, yabancılar, yurt dışı bağlantıları, hayat vizyonunuzla ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu, ortağınızdan gelen maddi kazançtaki artış haberi sizi sevindirecektir. 

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu

    Haftaya içinizdeki dingin sesle adım atıyorsunuz. Risk alarak girdiğiniz iş faaliyetleri artık olumlu bir sonuca bağlanır. Ev ortamınızda da bu güvencenin getirdiği huzur ve konforu yaşarsınız. Partnerinizin kazancındaki doygun artış hayatı paylaşırken duyduğunuz endişeleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 10 Eylül’deki Koç burcundaki savaş gezegeninin geri hareketi olacaktır. Kardeş, yakın akrabalar, kısa seyahatler, yakın çevreyle alakalı konularda yaklaşık iki ay boyunca adrenalini yüksek, tartışması bol ortamlara maruz kalabilirsiniz. İş hayatınızda kişilikler arasında çatışmalar gündeme gelse de sağduyu ve tecrübenizle bunların üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Hafta sonu Aslan burcundaki Venüs size aşkını ilan ederken geçmişten taşıdığı yaralarını birlikte şifalandırıp, aranızdaki bağı güçlendirme fırsatı elde edersiniz.

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu

    Geçen haftaki dolunayın ardından bu hafta artık hasadınızı toplamaya çok hazırsınız. Özellikle sanat ve sezgi gücünüzü kağıda, kaleme, tuvale dökme fırsatınız var. İçinizdeki gücü dışarı yansıtmak için hiç vakit kaybetmeden harekete geçmelisiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla ortak bir toprak yatırımına girmek zihninizi kurcalayabilir. Bu akıllıca bir karar gibi görünse de, 10 Eylül’de maddi kazanç alanınızda geri hareketine başlayacak olan Mars’ın etkisiyle, aceleci davranıp yanlış bir konu ya da projeye para yatırabilirsiniz. Bu duruma karşı tedbirli olmalı, ilk duyduğunuz ya da gördüğünüze inanmamalısınız. Zira Başak’taki Merkür ve Güneş’in size doğru yolu gösterme çabaları üzerinizdeki sisli bulutlarla bir türlü netleşmeyebilir. İkili ilişkilerde bu dönemde karşınızdakilerin eleştirisinden pozitif yönde yararlanmayı deneyin. Unutmayın ki dost acı söyler ama sonuçta siz kazançlı çıkarsınız. Hafta sonu gündelik hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız